Хранителни добавки

Грижа за уринарния тракт

Хранителни добавки Грижа за уринарния тракт
Най-продавани
20.39 лв

NATURPHARMA ENURESIO MAX BIMBI сироп 200ml


-15%
-15%
Стара цена: 41.79 лв
35.52 лв

MATTISSON Soja Isoflavonen Соя изофлавони х 60 caps


Уринарните инфекции са изключително неприятен проблем, защото в най-общия случай включват възпаление на пикочните пътища с болки и затруднено уриниране. Симптомите обикновено се задържат с дни, дори седмици, а при усложнения могат да пострадат дори бъбреците и отделителната система.

При подобни състояния специалистите избягват да изписват антибиотик, тъй като организмът притежава естествен механизъм за справяне с болестотворните бактерии - изхвърля ги с урината. За целта на помощ идват т. нар. пикочогонни природни съставки и продукти, които спомагат за прочистването на пикочните пътища, както при мъже, така и при жени. Добрата профилактика на уринарния тракт помага за отделяне на пикочна киселина, намалява риска от образуване на камъни в бъбреците и се грижи за здравето на половата и отделителната системи.

Най-добрите хранителни добавки при уринарни инфекции съдържат натурални съставки, плодови и растителни екстракти, антиоксиданти и витамини. Едно от основните им предимства е, че са напълно безвредни, нямат странични ефекти и продължителната им употреба не води до резистентност на болестотворните бактерии.

Какви продукти при възпаление на пикочните пътища ще откриете в онлайн аптека Subra

Богатата ни селекция предлага огромно разнообразие от желирани таблетки, хапчета, сашета, капсули и сиропи, както за профилактика на уринарния тракт, така и за подпомагане на предписано лечение при вече обострен проблем. Ще откриете също продукти за нормална функция на бъбреците, профилактика на отделителната система и борба с цистита.

Една от най-силните естествени комбинации за справяне с проблемите на пикочните пътища е екстрактът от червена боровинка (проантоцианидини - PACs), обогатен с Д-Маноза (натурален монозахарид) и Витамин С. Продуктите с този състав подсилват имунната система, съдействат за борбата с патогенните организми, облекчават неприятните симптоми на парене, сърбеж и болезнено уриниране и нормализират нивата на Ph в уринарния тракт.

  1. VEGAVERO D-MANNOSE COMPLEX: натурална формула с червена боровинка и екстракт от ацерола (естествен източник на Витамин С)
  2. URICODE: обогатен с Витамин D3 за по-добра устойчивост на организма срещу бактериални инфекции
  3. NATURE'S WAY CRANRx Urinary Health оптимална грижа за уринарния тракт

Сред останалите активни съставки за здрави пикочни пътища спадат също екстрактите от мечо грозде, брезови листа, бяла върба, коприва, индийски бадем, различни билки, както и комбинациите с пробиотици, Витамин В2, Витамин Е и Витамин D.

  1. LACTOFLOR UROBIOTIC с пробиотици за уринарния тракт
  2. NATURES WAY UVA URSI с мечо грозде при уринарни инфекции
  3. HERBAMEDICA GONURIC веган капсули със стандартизиран екстракт от индийски бадем за нормализиране нивата на пикочна киселина в кръвта

Иновативна формула за профилактика на бъбречната функция и облекчаване на симптомите при кризи, болки и камъни в бъбреците е NEORENAL FORTE. Препаратът е с патентована комбинация от билкови екстракти и екстракт от брезови листа, които съдействат за по-лесното и безболезнено придвижване и изхвърляне на камъните от тялото.

За цялостното здраве на отделителната система можете да се погрижите с помощта на LITHOPRO OX сашета, които съдържат калциев и магнезиев цитрат и също допринасят за нормалната функция на пикочните пътища.

Осигурете си качествена грижа за уринарния тракт в онлайн аптека Subra

Разгледайте цялата категория “Грижа за уринарния тракт” и изберете най-подходящия продукт за вас, според собствените ви нужди.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на град София предлагаме експресна доставка в рамките на деня.

Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциалните цени и промоции. Не пропускайте и възможността да получите и своята специална Карта за лоялност, която осигурява и много други предимства.

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!