Хранителни добавки

Грижа за мъжа

Хранителни добавки Грижа за мъжа
Най-продавани
Нов
21.49 лв

NATURPHARMA PROSTAGUARD за простата x 50 caps


За доброто мъжко здраве са важни добре балансираната диета, комбинирана с активен начин на живот. В някои случаи обаче е възможно да има нужда от подкрепа с хранителни добавки за повече сила и издръжливост, и за успешно справяне с всички задачи у дома, и в работата.

Специално създадените хранителни добавки с витамини за мъже могат да помогнат в постигане на различни фитнес и здравни цели – за изграждане на мускули, загуба на тегло или увеличаване на енергийните нива.

Изследвания показват, че омега-3 рибеното масло може да бъде полезно за сексуалното здраве и плодовитостта на мъжете. Ако тренирате редовно, омега-3 мазнините могат да помогнат за по-бързото възстановяване, намаляване на възпаление и облекчаване на мускулна болка. 

Цинкът допринася за правилно функциониране на простата, а заедно с магнезия помагат за нормално възпроизводство и поддържане на нивата на тестостерон в кръвта.

С напредването на възрастта и настъпващите изменения в тялото, хранителните нужди се променят и е важно да се адаптират правилно. Възможно е да се наложи и прием на различни хранителни добавки като мултивитамини за мъже 50+. Сред най-важните добавки в тази възраст са калций, магнезий, цинк, омега-3 мастни киселини, аминокиселини, и други.

Преди прием на хранителни добавки е препоръчително да се консултирате с вашия лекар или фармацевт, с чиято помощ да решите кои добавки са най-подходящи за вашите индивидуални нужди и моментно здравословно състояние.

Какви продукти за грижа за мъжа ще откриете в онлайн аптека Subra?

В онлайн аптека Subra ще откриете голяма гама хранителни добавки, които да ви помогнат в грижата за мъжкото здраве.

Мултивитамините са удобен начин за покриване на широк спектър от нужди от хранителни вещества. Добре балансираните мултивитамини, създадени за мъже, могат да осигурят основни витамини и минерали, гарантирайки, че покривате ежедневните си здравни нужди.

Витамините за мъже Wellman Original от Vitabiotics съдържат витамини, минерали, сибирски женшен, коензим Q10 и аминокиселини, в специално разработена за специфичните нужди на мъжете формула. Помагат за поддържане на общото здраве, жизненост, намаляване на умора, и подкрепа на имунната система.

Освен голяма гама витамини и минерали, мултивитамините за мъже могат да съдържат и други важни за тяхното здраве съставки, като ензимен или пробиотичен комплекс. Такъв продукт е хранителната добавка от Haya Labs, която съдържа всички есенциални съставки за крепко мъжко здраве.

При проблеми с простата може да се наложи прием на добавки, които да помогнат за поддържане на здравословното състояние на простата и пикочни пътища, и нормализиране на функциите на половата система.

Изберете продукти за грижа за мъжа от онлайн аптека Subra

Разгледайте нашата категория с хранителни добавки за грижа за мъжа и изберете подходящия за вас продукт според вашите специфични нужди.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!