Назад

В наличност

DOUBLE WOOD Maca Root Мака (корен) за мъжко здраве х 300 caps

Код:

46996

Марка:

DOUBLE WOOD

Производител:

DOUBLE WOOD, USA

67.29 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DOUBLE WOOD Maca Root Мака (корен) за мъжко здраве х 300 caps

Мака (Lepidium meyenii) е корен от зеленчук, който расте в региона на Андите в Перу. Коренът от мака е известен още като "перуански женшен", въпреки че не принадлежи към същото ботаническо семейство, към което и женшена. Растението има изключителни ползи за организма, който са добре известни от най-древни времена.

Коренът на растението се суши, стрива на прах и се използва за направата на хранителни добавки, които се използват за намаляване на симптомите на умората и поддържането на либидото. Известно е, че инките са консумирали корен от мака по време на битките си, за да увеличат своите издръжливост и сила.

В традиционната медицина коренът от мака се използва за лечение на редица заболявания, като например менструални проблеми, менопауза, рак на стомаха, умора, стрес и анемия. Към днешна дата научните изследвания потвърждават голяма част от здравословните ползи на растението.

Здравословни ползи от приема на продукта:

ПОДДЪРЖА ЕНЕРГИЙНИТЕ НИВА - Мака може да подпомогне намаляването на субективното чувство за умора. Приемът на екстракта кара хората да се чувстват по-будни, енергични и мотивирани. Поддържането на високи енергийни нива също може да помогне за подобряване на настроението, а някои проучвания дори установяват, че коренът от мака може да намали симптомите на депресия;
МОЩЕН АНТИОКСИДАНТ - коренът от Мака действа като естествен антиоксидант, като повишава нивата на вещества като глутатион и супероксид дисмутаза в тялото. Антиоксидантите помагат за неутрализирането на вредните свободни радикали, като се борят с хроничните заболявания и предотвратяват увреждането на клетките;
ПОДДЪРЖА ЗДРАВОСЛОВНОТО ЛИБИДО - хранителната добавка поддържа здравословното либидо и при двата пола. Коренът от Мака може да подобри сексуалната дисфункция и да повиши сексуалното желание при жените. Освен това, растението е в състояние да балансира женските полови хормони и дори облекчава симптомите на менопаузата. Балансирането на нивата на хормоните е от решаващо значение за много аспекти на репродуктивното здраве;
ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ – хранителните добавки на компанията Double Wood Supplements се произвеждат в САЩ и се тестват щателно, за да се гарантират техните чистота и ефективност;

Формулата не съдържа соя, глутен и ГМО.
Съставки:                                ( в 2 капс.)      (дн.доза)

Мака на прах (корен)                  1000 mg          1000 mg

Хипромелозна растителна капсула, оризово брашно.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за поддържане на нормална сексуална функция.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 2 капсули дневно, за предпочитане на празен стомах.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0