Начало

Лекарства и здраве

Начало Лекарства и здраве

Напредването на медицината в последните години и голямото разнообразие лекарства дават възможност на всеки човек да се погрижи за своето здраве и да реагира бързо при първи симптоми на настинки, грип и други заболявания.

Създадени са лекарства, които могат да помогнат за контролиране на заболявания като високо кръвно налягане (хипертония) или висок холестерол. Съществува голяма гама противоалергични лекарства, които да облекчат симптоми при сезонни алергии или алергия вследствие ухапване от насекомо. Макар тези лекарства да не лекуват основния проблем, те могат да помогнат за предотвратяване на тежки и увреждащи тялото ефекти, които се проявяват с течение на времето.

Лекарствата действат по различни начини. Някои могат да излекуват заболяване, като убият или спрат разпространението на нахлуващи микроби, като бактерии и вируси. Други заместват липсващите вещества или коригират ниските нива на естествени елементи в тялото, като някои хормони или витамини.

Употребата на лекарства е от съществено значение за поддържане и подобряване на различни състояния, тъй като те позволяват превенция, лечение, облекчаване на симптоми или се справят с  хронични заболявания. 

Въпреки това е изключително важно лекарствата да се използват отговорно и в съответствие със съветите на медицински специалист. Това включва спазване на предписаната дозировка и продължителност на лечението, познаване на потенциалните странични ефекти и противопоказания, свързани с употребата им.

Спазвайки тези изисквания можете да увеличите максимално ползите от лекарствата, като същевременно сведете до минимум рисковете, което води до подобрено цялостно здраве и благосъстояние.

Какви лекарства ще откриете в онлайн аптека Subra

На сайта на Subra можете да откриете голямо разнообразие от най-различни видове лекарства. Ще намерите такива, които можете да закупите свободно, както и лекарства, които изискват задължително рецепта и наблюдение от медицинско лице. 

При нас можете да откриете противоалергични лекарства, лекарства за черен дроб, както и противовъзпалителни лекарства. Предлагаме и обезболяващи, които имат изключително бърз ефект, включително и обезболяващи лекарства при ставни болки. 

В сезона на настинки и грипове, когато има голяма вероятност да се боледува по-често, на помощ идват противовирусните лекарства. Те бързо ще ви вдигнат на крака и ще възвърнат тонуса и енергията. Не забравяйте и за кашлицата. Можете да я стопирате с лекарства за суха кашлица, а ако е влажна кашлица със секрет изберете отхрачващи прахчета или сиропи. Ако не сте уверени за вида на кашлицата може да изберете продукт с комбинирано действие, като билков сироп Grintuss за суха и влажна кашлица.

Понякога след настинки и грипове е възможно да се появят усложнения, например цистит или синузит.  За щастие, при нас можете да откриете лекарства и за цистит, и за синузит.

Разгледайте категория “Лекарства”, за да откриете подходящия за вашите нужди продукт и не забравяйте да следвате указанията на вашия лекуващ лекар. 

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност.  Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня.  Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна! Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!

Онлайн аптека.