Лекарства и здраве

Хрема при деца

Лекарства и здраве Хрема при деца

Хремата при децата е често срещано състояние. Тя може да се появи поради различни причини, а заради по-слабия имунитет при малчуганите е възможно да продължи около седмица, а в някои случаи дори повече. Обикновено хремата е съпроводена от симптоми като запушен нос, кихане, а понякога и болки в гърлото и кашлица.

Да предпазите детето си от хремата е трудна задача. Хлапетата, които посещават ясли или детски градини, са много по-застрашени от нея, защото там те ежедневно се срещат с други малчугани, които са потенциални преносители на зарази.

Вероятността детето да страда от хрема през студените периоди от годината е по-голяма. Обикновено тогава помещенията се проветряват по-рядко, което води и до по-лесното разпространение на болести. Естествено, това състояние може да се появи и през по-топлите месеци.

За справяне с хремата могат да помогнат инхалатори, използвани с физиологичен разтвор или медикаменти, както и подходящи за деца капки за нос или спрейове. Важна е и консултацията със специалист, за да се предприеме ефективно лечение и да се избегне влошаване на състоянието.

Какви продукти против хрема при деца ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra можете да намерите широка гама висококачествени продукти против хрема при деца.

Бестселър в тази категория е морската вода HUMER. Тя е подходяща за употреба и от най-малките. За разлика от капките за нос за бебета, чиито съставки невинаги щадят лигавицата, морската вода съдържа единствено минерални соли и олигоелементи, които се грижат за нея. Освен това този артикул има специално адаптиран накрайник, с който рискът от нараняване при впръскване е сведен до минимум.

Спреят за нос за деца от 2 до 6 години ОЛИНТ намалява отока на лигавицата и подобрява оттичането на секретите. Неговото активно вещество ксилометазолин спомага за по-лесното носово дишане, а облекчението обикновено настъпва до десет минути след впръскване.

Друго предложение в нашия сайт е НАЗИК КИДС. Този разтвор бързо се справя със симптомите на запушен нос при детето. С него наранената лигавица ще се възстанови, а малчуганът отново ще може да диша свободно.

От нас можете да закупите и балсама BREATHE EASY за бебета на COLIEF. Той съдържа масла от евкалипт, мента, лимон, кокос, пчелен восък и сладък бадем, които подпомагат отпушването на нослето на бебето и осигуряват спокоен и здрав сън. Балсамът се нанася върху гърдите на детето, което води до приятно затопляне и по-лесно носово дишане.

Изберете продукти против хрема при деца от онлайн аптека Subra

Разгледайте предложенията ни в категория “Хрема при деца” и открийте най-ефикасния продукт, който да отговаря на вашите нужди.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня. Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна!

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!