Лична грижа

Дамски превръзки и тампони

Лична грижа Дамски превръзки и тампони
-14%
Специална цена
-14%
Стара цена: 3.49 лв
2.99 лв

EVERY DAY sensitive maxi night ultra plus x 10


-14%
Специална цена
-14%
Стара цена: 3.49 лв
2.99 лв

EVERY DAY FRESH EXTRA LONG дамски превръзки х 10


-14%
Специална цена
-14%
Стара цена: 3.49 лв
2.99 лв

EVERY DAY SENSITIVCE EXTRA LONG дамски превръзки х 10


-14%
Специална цена
-14%
Стара цена: 3.49 лв
2.99 лв

EVERY DAY HYPERDRY EXTRA LONG дамски превръзки х 10


Дамските превръзки и тампоните са основни продукти за хигиена, предназначени да осигурят комфорт и удобство по време на менструация.

Те се предлагат в различни размери и опции – по-тънки, по-плътни, ароматизирани, за чувствителна кожа, за да отговарят на различните предпочитания и нужди в тези дни от месеца.

Дамските превръзки са лесни за използване, което ги прави доста популярен избор. Могат да се открият както ежедневни превръзки, така и по-дебели и големи превръзки за дни с по-тежка и обилна менструация. За разлика от превръзките, които се прикрепят към бельото, тампоните се поставят вътрешно и са предпочитан избор, когато има нужда от повече дискретност.

Разнообразие от дамски превръзки и тампони в онлайн аптека Subra

При нас ще откриете разнообразие от дамски превръзки и тампони.

Предлагаме памучни ежедневни дамски превръзки без аромат, изработени с естествен органичен памук. Те позволяват на кожата да диша и са подходящи за хора с много чувствителна кожа, алергии и склонност към раздразнения. Дамски превръзки Night са по-големи и по-абсорбиращи, за изключителна защита през нощта.

Следродилните превръзки са подходящи не само след раждане, но и след гинекологични процедури. Обикновено те са с по-голям размер и по-висока попивателна способност, за да осигурят максимален комфорт и защита.

Дамските тампони, както и превръзките, са в различни размери, подходящи за различните дни от цикъла. Хигиенни дамски тампони Event Mini са подходящи за дните със слабо течение или при използване на тампон за първи път.

Тампоните на o.b. Original Super са предназначени за дни с обилно течение. Техните спираловидни каналчета имат за цел по-добро разпределение на течността и по-надеждна защита. Те са без аромати, избелване с хлор, без добавени химикали и хипоалергенни. Предлагат се и o.b. Organic тампони, които са произведени от 100% био памук.

Дамски превръзки и тампони от онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете голямо разнообразие от дамски превръзки и тампони, които да ви помогнат за поддържане на хигиена и комфорт по време на менструация.

Разгледайте категорията, за да откриете подходящите за вашите нужди продукти.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня.  Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна! 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!