Назад

В наличност

MYBELLA Менструална чашка, размер L

Код:

51565

Марка:

MYBELLA

Производител:

TZMO Полша

34.00 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MYBELLA Менструална чашка, размер L

Менструалната чашка MyBella е удобна, гъвкава, лесна за поставяне и е за многократна употреба. Върви с контейнер за съхранение MyBella.  Изработена е от медицински силикон - не дразни и не предизвиква чувствителност. 100% plastic, latex, and BPA free. Чашката може да се използва до 12 часа, както през деня, така и през нощта - в легнало положение. Само не забравяйте да я изпразните точно преди лягане и непосредствено след събуждане. В случай на много тежка менструация се препоръчва изпразването на чашката на всеки 3 - 5 часа. Когато кървенето е по-малко интензивно, можете да я използвате до 12 часа. Това обаче е максималното време - не превишавайте тази граница, за да не застрашите здравето и правилната си хигиена.

Размери:

S – 25 ml .
диаметър: 42 mm / височина: 58 mm

Препоръчва се за:
-по-млади жени и жени с по-слаб цикъл,
-жени, които не са раждали,
- жени с по-къса шийка на матката,
- жени, които не са използвали досега менструални чашки

M – 29 ml

диаметър: 42 mm / височина: 64 mm

Препоръчва се за:

- жени над 20 години,

- жени, които са родили или не са раждали,

- жени със средна или дълга шийка на матката,

- жени със средно или тежко кървене

L – 40 ml

диаметър: 46 mm / височина: 68 mm

Препоръчва се за:

- жени над 30 години,

- жени, които са родили,

- жени с дълга шийка на матката,

- жени с тежък цикъл

Начин на употреба


Сгъване на чашката

Стиснете страните на чашката с пръсти, така че краищата й да се сгънат във форма C или Punch Down. Поставянето на чашката ще бъде по-лесно, ако изберете удобна позиция. Поставете сгънатата чаша във влагалището си. Когато освободите хватката си, чашката ще се отвори, прилепвайки към стените. Можете да прокарате пръста си по ръба, за да проверите прикрепянето.

Отстраняване на чашката

Стиснете основата на чашата и използвайте пръста си, за да я отлепите от стените на шийката на матката, отстранявайки вакуума. След това внимателно плъзнете чашата навън и изпразнете съдържанието й в тоалетната.

Дезинфекция на чашката:

Поставете чашката в контейнера. Налейте топла или студена вода, затворете контейнера и го разклатете енергично за няколко секунди. И след това я използвайте отново! Можете да я почистите и с интимни кърпички. Не забравяйте, че преди първата и след последната употреба по време на цикъла, трябва да дезинфекцирате чашката - за предпочитане в създадения за тази цел контейнер my bella.  Можете да направите това, като използвате включения в комплекта контейнер my bella. Напълнете контейнера с вода и го поставете без капак в микровълновата печка при 850 W за 5 минути. Можете също така да попарите чашката във вряща вода за около 3 минути.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0