Хранителни добавки

Пробиотици и синбиотици

Хранителни добавки Пробиотици и синбиотици
-10%
Специална цена
-10%
Стара цена: 90.19 лв
81.02 лв

OMNI BIOTIC HETOX light 3g x 30 sach


Пробиотици

Пробиотиците и синбиотиците са два термина, които често се използват в света на храненето и здравето. Въпреки че често се използват взаимозаменяемо, те не са едно и също нещо. Пробиотиците са живи микроорганизми, които са полезни за здравето, когато се консумират в адекватни количества. Те обикновено се намират в храни като кисело мляко, кефир и кимчи, а могат да се набавят и чрез хранителни добавки.

От друга страна, синбиотиците са комбинация от пробиотици и пребиотици. Пробиотиците са несмилаеми хранителни компоненти, насърчаващи растежа на полезните бактерии в червата. Синбиотиците подобрят оцеляването и активността на пробиотиците в червата, като по този начин засилват техните здравни ефекти.

Пробиотиците могат да помогнат за подобряване на здравето на храносмилането, да стимулират имунната система и дори да намалят риска от някои хронични заболявания. Освен това е установено, че синбиотиците имат допълнителни ползи за здравето, като например подобряване на функцията на чревната бариера и намаляване на възпаление в тялото.

Докато пробиотиците и синбиотиците като цяло са безопасни за повечето хора, важно е да се отбележи, че може да не са подходящи за всеки. Хората с отслабена имунна система или сериозни медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да приемат пробиотични или синбиотични добавки.

Пробиотиците и синбиотиците са два важни компонента на здравословното хранене и начин на живот. Те предлагат множество ползи за здравето, особено за здравето на храносмилането и имунната функция. Ако се интересувате от включването им в диетата си, не забравяйте да изберете висококачествени добавки и да се консултирате с вашия лекар или фармацевт.

Какви пробиотици предлагаме на сайта на онлайн аптека Subra

На нашия сайт можете да разгледате богат асортимент от пробиотици и синбиотици, който предлагаме. Ще намерите добавки за възрастни, деца, както и пробиотици за жени или мъже. Предлагаме пробиотици при прием на антибиотици, пробиотик за стомах, както и висококачествени пробиотици за деца.

Nature’s Way Fortify Women’s е добър пробиотик, създаден специално за жени. Неговата уникална формула подпомага нормалното функциониране на храносмилателната система, поддържа имунитета, и се грижи за уринарното и вагинално здраве на жените. Лактобацилите са доминантните добри бактерии, открити във вагиналния тракт, затова този пробиотик за жени е фокусиран в доставянето на оптимално количество от лактобацили, за да насърчи здравето на жените. Осигурява също така и 6 млрд. бифидобактерии, които подпомагат червата и храносмилането, за да се избегне подуването на корема, газовете и запека.

VITABIOTICS WELLKID PEPPA PIG е пробиотик за деца от 3 до 7 години и притежава сладък портокалов вкус. Предоставя на организма 5 милиарда полезни бактерии. В състава му е включен калций, който помага за поддържане на храносмилателната система, както и за нормалния растеж и развитие на костите при децата. Желираните пробиотични бонбони осигуряват 5 милиарда култури от шест научно проучени щама бактерии, специално създадени за малки деца, за да включват комбинация от живи и стерилизирани клетки.

Друг предпочитан и висококачествен силен пробиотик е Terra Nova probiotic Complex. Той представлява комплекс от пробиотици и пребиотици. Подходящ за вегетарианци и вегани. Помага при храносмилателни проблеми, като подуване и газове, както и при храносмилателни проблеми по време на пътуване. Подсилва и балансира нормалното функциониране на имунната система и спомага за възстановяване на баланса на чревната флора след прием на антибиотици.

Изберете пробиотици и синбиотици от онлайн аптека Subra

Предлагаме изключително голямо разнообразие пробиотици на страхотни цени. Разгледайте категорията ни “Пробиотици и синбиотици” и изберете подходящата за вас добавка, спрямо нуждите ви.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте и възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества.

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!