Хемороидите са венозни изпъкналости в областта на аналния отвор. Те се формират, когато вените в тазобедрената област се разширяват поради напрежение или налягане. Вътрешните хемороиди се образуват в аналния канал и често причиняват кръвотечения, докато външните хемороиди се появяват около отвора на ануса и могат да бъдат болезнени.

Справянето с хемороидите е важно поради няколко причини. Първо, те могат да предизвикат болка и дискомфорт, особено в случаи на външни хемороиди. Кръвотеченията, които често придружават вътрешните хемороиди, също са проблем, който изисква внимание.

За справянето с хемороидите е важно въвеждането на здравословни промени в начина на живот, като подобряване на хранителните навици, увеличаване на физическата активност и поддържане на хигиена в областта на ануса. Лекарства, кремове или процедури могат също да бъдат препоръчани от вашия лекар. В случай на продължаващи симптоми или усложнения, винаги е важно да се направи консултация със специалист за подходящо лечение и контрол на състоянието.

Какви продукти за хемороиди ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra предлагаме разнообразие от продукти, предназначени за борба с хемороидите и облекчаване на свързаните с тях симптоми.

Нашата селекция включва лекарства за хемороиди от доказани производители. За облекчаване на болката и дискомфорта, предлагаме болкоуспокояващи продукти за хемороиди, като кремове, мехлеми и хапчета. Тези средства са формулирани така, че да предоставят бързо облекчение и да помогнат за поддържане на комфорт при хемороидални проблеми.

Предлагаме и кремове за “прибиране” на хемороидите, които са специално създадени, за да помогнат при съкращаването на изпъкналите вени и да облекчат неприятните симптоми. За локално приложение предлагаме и различни видове кремове за хемороиди и мехлеми, съдържащи активни съставки, които допринасят за облекчаване на възпалението и дискомфорта.

Освен това, в аптеки Subra можете да намерите и свещички за хемороиди, които са предназначени за локално приложение и облекчаване на дискомфорта.

С цел предоставяне на комплексно лечение и предпазване на появата на хемороиди, предлагаме и продукти за противодействие на хемороиди, като кремове и хапчета, които помагат в поддържането на доброто здравословно състояние в областта.

Изберете продукти за хемороиди от онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете голямо разнообразие продукти за хемороиди. Разгледайте категория „Продукти за хемороиди“ и открийте подходящите за вашите нужди продукти.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня.  Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна!

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!