Назад

В наличност

HEMOPRAN крем при хемороиди 35ml

Код:

41865

Марка:

DERMOXEN

Производител:

EKUBERG pharma

28.83 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

HEMOPRAN крем при хемороиди 35ml

Крем при хемороиди

Хемопран е медицинско изделие под формата на ендоректален крем, който се прилага като адювантно лечението на варикозен хемороиден синдром (вътрешни и външни хемороиди) и раздразнения на ануса и перианална кожа и лигавица. Образува защитен и лубрикантен филм, предотвратяващ раздразнения при наличие на хемороиди, често причинени от запек, заседнал начин на живот, ортостатизъм и бременност. Продуктът облекчава болката, а също така усещането за парене и сърбеж. Съдържа натурални екстракти с успокояващо и освежаващо действие. Без оцветители, синтетични аромати, и производни на кортизон. Предлага се в опаковка от 35 мл.

Състав: Гликолов екстракт от Aesculus Hippocastanum, гликолов екстракт от Hamamelis Virginiana, гликолов екстракт от Ruscus Aculeatus, гел от листата на Алое Вера, авенантрамид с биотехнологичен произход, масло от жожоба.

Други: цетеарет-20, Цетилови естери, феноксиетанол, Изопропил миристат, стеаринова киселина, C12-20 киселина PEG-8 естер, ментил лактат, карбомер, глицерил стеарат SE, триетаноламин, вода.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0