Лекарства и здраве

Болно гърло при деца

Лекарства и здраве Болно гърло при деца

Болното гърло при децата е често срещано състояние. Голяма част от малчуганите, които ходят на ясла или детска градина, са се сблъсквали с болезненото гърло неведнъж. То обикновено се дължи на бактериални или вирусни инфекции, които предизвикват дискомфорт, затруднено преглъщане и усещане за дразнене и сухота.

В повечето случаи възпаленото гърло отминава без усложнения. Имунната система на малчуганите обаче по-лесно позволява на вирусите да проникнат в организма, което понякога може да влоши проблема и дори да наложи лечение с антибиотик за гърло за детето.

Преди да закупите каквито и да било медикаменти обаче, е важно първо да се консултирате с лекар. Той ще открие причината за болното гърло и ще препоръча подходящите лекарства. В никакъв случай не купувайте продукти, които не са предписани от специалист, тъй като същестува опасност да влошите симптомите и състоянието на малчугана.

Какви продукти за болно гърло при деца ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra можете да намерите широка гама висококачествени продукти под различна форма, подходящи при болки в гърлото при деца.

Сред най-купуваните и ефикасни лекарства за гърло в нашата онлайн аптека е JUNIOR-ANGIN. Тези таблетки за смучене, създадени специално за хлапета над 4-годишна възраст, защитават устната и фарингеалната лигавица, което спомага за по-бързото справяне с болезненото усещане в гърлото. Таблетките имат аромат и вкус на ягода, което ги прави по-лесни и приятни за прием от децата.

Добър избор за зачервено гърло при децата са близалките на HERBITUSSIN. Тази хранителна добавка облекчава дразненето в устната кухина и фаринкса. Нейният благоприятен ефект се дължи на билковия ѝ състав, а наличието на витамин C подпомага укрепването на имунната система. Близалките се възприемат лесно от децата, а разнообразието от вкусове, сред които малина, портокал и зелена ябълка, превръщат лечението на болното гърло в забавление за най-малките.

При нас ще намерите и спрей за гърло EPID JUNIOR. Той съдържа екстракти от прополис, агримония, ацерола и лимон, които се борят с болките. Продуктът има свеж вкус на ягоди, който е много харесван от повечето деца.

Изберете продукти за болно гърло при деца от онлайн аптека Subra

Разгледайте предложенията ни в категория “Болно гърло при деца” и открийте това, което най-добре отговаря на вашите нужди.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня. Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна!

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!