Лекарства и здраве

Обезводняване

Лекарства и здраве Обезводняване

Водата е жизненоважна за човешкия организъм. Тя се съдържа в големи количества както в кръвта, така и в органи като кожата, белите дробове, мозъка и други. 

За да се поддържа добро здравословно състояние, е важно количеството вода в тялото да бъде достатъчно за неговите нужди. При прекалена физическа натовареност, вирусно заболяване или друг проблем, нивата от течността в организма драстично намаляват. Това води до дехидратация, която може да причини някои по-сериозни последици.

За да се избегне опасността от обезводняване и загуба на важни за тялото вещества, се препоръчва да се приемат добавки като електролити за пиене например. Разбира се, преди да закупите какъвто и да било продукт, е важно да се консултирате с вашия лекар или друг специалист, който да установи причината за проблема. Той ще прецени състоянието ви и ще реши дали да ви изпише хапчета за обезводняване, или друго, с което да се почувствате по-добре възможно най-скоро. 

Какви продукти за обезводняване ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra можете да намерите богата гама висококачествени продукти за обезводняване от доказани производители. С тяхна помощ по-лесно ще се справите с неприятното състояние. 

Един от търсените продукти в нашия сайт е този на марката US PHARMACIA. Той представлява прахчета за обезводняване, които се предлагат във вкусове ягода или лимон и портокал. С тях можете да нормализирате хидратацията и да поддържате правилните физиологични нива на електролитния баланс в организма си. Те могат да се приемат заедно и с антидиарийни препарати, както и с температуропонижаващи средства и такива против гадене и повръщане.  

Хранителната добавка Хидратин Алфа също е сред добрите предложения в онлайн аптеката ни. Тя се използва при обезводняване, причинено от повръщане, диария, физическо натоварване, потене или друго състояние, свързано със загубата на течности. Продуктът е подходящ както за възрастни, така и за юноши и деца и може да възстанови електролитния баланс в тялото. 

Пробиотикът PROFILACT HYDRA е хранителна добавка, която може да възстанови загубата на течности в организма. Тя съдържа електролити и 25 милиарда пробиотични щама, които преминават стомашно-киселинната бариера и бързо хидратират организма. 

Изберете продукт за обезводняване от онлайн аптека Subra

Разгледайте предложенията ни в категория “Обезводняване” и изберете този продукт, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня.  Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна! 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!