Назад
Най-продавани

В наличност

DOPPELHERZ SYSTEM Фертил баланс за мъже x 30 sach

Код:

47956

Марка:

DOPPEL HERZ

Производител:

QUEISSER GERMANY

52.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DOPPELHERZ SYSTEM Фертил баланс за мъже x 30 sach

Допелхерц систем Фертил Баланс за Мъже - специална комбинация от съставки в подкрепа на репродуктивната функция и нормалния фертилитет
В около една трета от случаите на проблеми с неуспешното зачеване, според статистиката, мъжът е в основата на проблема. Проблем с репродукцията може да се появи и при напълно здрави и сексуално активни мъже. Това се дължи най-вече на дефекти в сперматогенезата – производството на сперматозоиди в тестисите, които могат да останат незабелязани, ако не се направят специфични изследвания за оценка на качеството на семенната течност. Качеството на сперматозоидите се определя по три основни критерия: брой клетки, тяхната морфология и подвижност (способността им да „се придвижат“ към яйцеклетката).

Рискови фактори и причини:

Възраст
Нарушен хормонален баланс
Небалансиран хранителен режим
По-ниско или наднормено тегло
Прекомерен стрес
Вредни навици (тютюнопушене, алкохол, наркотични вещества)
Прекарани полово-предавани или други инфекции
Други
 

Кои хранителните вещества могат да подпомогнат мъжкото репродуктивото здраве?

Последните постижения в репродуктивната биология показват, че фертилитетът при мъжете може да се подобри чрез възприемане на по-здравословен начин на живот, по-специално чрез промяна на хранителните навици и чрез набавяне на специфични хранителни вещества. Тези хранителни вещества играят важна роля в сперматогенезата, в активирането на сперматозоидите и в защитата им срещу свободните радикали по пътя към яйцеклетката.

Витамините, минералите и микроелементите са жизненоважни за пълноценното функциониране на нашето тяло, включително и за репродуктивното здраве.
Човешката сперма съдържа няколко микроелемента като цинк, мед, селен, магнезий, манган, които са необходими за нормалната сперматогенеза, узряване на сперматозоидите, подвижността и нормалната функция на мъжките репродуктивни клетки.

Допелхерц® систем Фертил Баланс за Мъже е специално разработена комбинация от 2000 mg L-карнитин, таурин, коензим Q10, цинк, селен и витамини в подкрепа на мъжкото репродуктивно здраве.
В различните проучвания от 30 до 80% от случаите на репродуктивни проблеми са причинени от оксидативен стрес и намалено ниво на семенния общ антиоксидантен капацитет1. Това на практика означава, че с увеличаване на приема на антиоксиданти значително може да се подобрят свойствата на семенната течност.

В допълнение, функцията на репродуктивната система зависи от доброто снабдяване със специфични микроелементи като:

Коензим Q10 е необходим за правилното функциониране на митохондриите, където изпълнява двойна функция – на антиоксидант (предпазва клетките от оксидативен стрес) и на компонент на дихателната верига, която използва захари за производство на клетъчна енергия.  По-голямата част от коензим Q10 в сперматозоидите, е концентриран в митохондриите на средния апарат, така че енергията за движение и всички други енергийно зависими процеси в сперматозоидите също зависят от наличността на коензим Q102,3.
 L-карнитинът е молекула, която играе съществена роля в производството на енергия в митохондриите – „електроцентралите“ на сперматозоидите. Поради това L-карнитинът е важен за нормалната подвижност на сперматозоидите4.
Тауринът оказва положително въздействие върху сперматогенезата и осигурява на сперматозоидите известна степен на защита срещу оксидативен стрес5.
Фолиевата киселина, витамин В12, витамин D3 и цинкът са необходими за поддържане на активността на клетъчното делене, за да се произвеждат непрекъснато нови сперматозоиди.
Според редица проучвания витамин D има положителен ефект върху подвижността на сперматозоидите6
Антиоксидантите витамин С и витамин Е имат съществена функция за защита на клетките от оксидативен стрес, който е един от основните фактори, влияещи върху качеството на сперматозоидите и семенната течност.
Цинкът и селенът са микроелементи, които подкрепят нормалната плодовитост.
Селенът е важен за поддържане на структурната цялост на сперматозоидите. Допринася за нормалната сперматогенеза. Според редица проучвания значително увеличава концентрацията на сперматозоиди и общата им подвижност4

Цинкът допринася за нормалната концентрация на тестостерон в кръвта, както и за нормалния фертилитет и възпроизводство.  

Тъй като сперматогенезата е непрекъснат процес, който генерира сперматозоиди в рамките на 74 дни, приемът на Допелхерц® систем Фертил Баланс За мъже в продължение на 3 месеца би оказал по благоприятно въздействие върху него. 

Доверете се на немско качество и Допелхерц® систем Фертил Баланс за Мъже - съвременното решение в подкрепа на репродуктивното здраве.
 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0