Назад

В наличност

LIFE EXTENSION GINKGO BILOBA Certified Extract 120mg Гинко Билоба за памет и концентрация x 365 caps

Код:

51497

Марка:

LIFE EXTENSION

Производител:

LIFE EXTENSION

134.69 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LIFE EXTENSION GINKGO BILOBA Certified Extract 120mg Гинко Билоба за памет и концентрация x 365 caps

Гинко билоба екстракт представлява първокласна хранителна добавка за подобряване функциите на мозъка. Тя се препоръчва за общо укрепване и на нервната система, както и за превенция от увреждания на невроните и невродегенеративните заболявания. В допълнение, капсулите могат значително да подобрят и състоянието на сърдечно-съдовата система.


За какво се препоръчва:
В случай на тежко умствено изтощение.
За подобряване на паметта, концентрацията, мотивацията и дейността на мозъка.
За оросяване на мозъка, особено в напреднала възраст и предотвратяване на спад в когнитивните способности.
С цел превенция за невродегенеративни нарушения, както и заболявания като деменция, Болестта на Алцхаймер и Болестта на Паркинсон.
Подобряване на очното здраве. Растителният екстракт спомага за предпазване от увреждане на ретината и се препоръчва в случай на предразположеност към късогледство и астигматизъм.
За предпазване от увреждане и преждевременно стареене на клетките и за поддържане на естествената красота поради наличния си анти-ейдж ефект.
Регулация на метаболитните процеси в тялото.
Поддържане на нормалния енергиен запас в организма.
За нормализиране на кръвообращението и елиминиране на така наречения синдром на студените крайници.
В помощ на лечение на гонорея.
За регулация на процесите в епидермиса и ускоряване на заздравяване на рани, както и за общо подобряване състоянието на кожата.
При тревожност, безсъние, депресивни състояния, емоционални сътресения и безпокойство.
За добро настроение и преодоляване на синдрома на честото преминаване от тъга в еуфория и обратното.
За предотвратяване на всякакъв вид усложнения при видим умствен, емоционален или физически стрес.
 

В какво се състои ролята на екстракта гинко билоба за човешкото здраве?
Гинко билоба е едно от най-ценените растителни видове в съвременната фармакология. Няколко национални здравни министерства и органи по лекарствата и храните са възприели билката за отлична алтернатива със сходно действие на редица синтетични медикаменти. Гинко билоба има изключително богата история в алтернативната медицина, като според американската Агенция по храните и лекарствата в много направления растението може да бъде приравнено по действие с популярни лекарствени продукти от неорганичен тип.

Растението е от дървесен тип. Между другото, според съвременните ботаници то представлява най-старото документирано някога дърво в света. Първи започнали да го използват за целите на медицината древните китайци, като малко по-късно славата на гинко билоба във фармакологията се разпространява и в останалите части на Азия, а по-късно в Европа и САЩ. Големият пробив за гинко билоба в модерната медицина е регистриран през Втората световна война. След хвърлянето на атомната бомба над Хирошима всичко в района буквално било унищожено. Единственият „жив вид“, който оцелял бил именно дървото на гинко билоба. Учените били поразени от силата на растението и започнали да го изследват. Докато те се чудили как гинко билоба е оцелял като вид, те осъзнават, че той има мощен антиоксидантен комплекс. По-късно по същия повод наричат растението „дървото на живота“, а медицинските експерти предполагат, че неговите екстракти могат значително да увеличават продължителността на човешкия живот.

Основната сила на гинко билоба, естествено, се крие в неговото съдържание. Гинко билоба в действителност оцелява на замърсения въздух, радиацията и токсините, поради което неговият екстракт се прилага при заболявания в следствие на тези неблагоприятни фактори. Растението не случайно е най-дълго употребяваното натурално медицинско средство. То има едновременно терапевтичен, профилактичен и превантивен ефект върху редица органи и системи от такива в тялото: сърдечно-съдовата, храносмилателния тракт, нервните окончания, включително централната и периферната нервна система, както и хормоните, ензимната дейност, репродуктивните и респираторните органи. Всички тези функции на гинко билоба са възможни поради следните вещества, открити в съдържанието на листата и корените на растението:

Билобалидът и кверцетин – представляват мощни антиоксиданти.
Биофлавоноиди (най-вече кемпферол) в борбата срещу свободните радикали и за подкрепа на сърдечно-съдовата и нервната система.
Витаминен комплекс: А, В, Р, С.
Терпен лактони – специфични биологични вещества за лечение на сърдечно-съдови заболявания и увреждания на централната и периферната нервна система.
Гинколева киселина с укрепващ ефект върху цялото тяло.
 

Гинко билоба екстракт е хранителна добавка под формата на лесни за поглъщане капсули. Разработена е от Life Extension – водещ американски и световен производител на екологични чисти продукти за поддържане на нормален функциониращ организъм и естествена красота в хармония с природните дадености.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0