Назад
Нов
-15%

В наличност

DOUBLE WOOD L-THYROSINE 500mg Л-Тирозин за щитовидна жлеза и мозъчна функция x 120 caps

Код:

52114

Марка:

DOUBLE WOOD

Производител:

DOUBLE WOOD, USA

37.73 лв
Стара цена: 44.39
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DOUBLE WOOD L-THYROSINE 500mg Л-Тирозин за щитовидна жлеза и мозъчна функция x 120 caps

L-Thyrosine/ Л-Тирозин 500 mg x 120 капсули
Л-Тирозин е аминокиселина, която е от съществено значение за функционирането на щитовидната жлеза и поддържането на мозъчната дейност. Тази добавка съдържа 500 милиграма L-Тирозин във всяка капсула и предлага 120 капсули за двумесечен прием.

L-Тирозинът е важна аминокиселина, която е предшественик на невротрансмитерите като допамин, норадреналин и адреналин. Тези невротрансмитери играят ключова роля в регулирането на настроението, концентрацията, паметта и когнитивните функции.

Здравословни ползи:
●     Подпомагане на щитовидната жлеза: L-Тирозинът е необходим за синтеза на тиреоидни хормони, които са от ключово значение за регулирането на метаболизма и общото здравословно състояние на щитовидната жлеза.

●     Подобряване на мозъчната функция: L-Тирозинът може да подпомогне когнитивните функции като паметта, концентрацията, способността за учене и решаване на проблеми. Той участва в процесите на синтез на невротрансмитерите, които играят ключова роля в функционирането на мозъка.

●     Подпомагане на настроението: Понижените нива на L-Тирозин в организма могат да бъдат свързани със симптоми на депресия и лошо настроение. Приемът на L-Тирозин може да подобри настроението и да помогне на организма да се справи в стресови ситуации.

●     Подпомагане на енергийния метаболизъм: L-Тирозинът участва в процесите на производство на енергия в организма и може да помогне за повишаване на енергийния метаболизъм и повишава издръжливостта.

При кои състояния се препоръчва приемът на L-Thyrosine?
Приемът на L-Тирозин може да бъде полезен при следните състояния:

●     Хипотиреоидизъм и понижена функция на щитовидната жлеза: L-Тирозинът е необходим за синтеза на тиреоидни хормони, които играят ключова роля в регулирането на метаболизма и общото здравословно състояние на щитовидната жлеза. Хората с понижена функция на щитовидната жлеза може да се възползват от прима на L-Тирозин.

●     Стрес и лошо настроение: L-Тирозинът участва в процесите на синтез на невротрансмитерите, които са свързани с регулирането на настроението. Приемът на L-Тирозин може да помогне на организма да се справи със стресови ситуации и да подобри настроението.

●     Понижена способност за концентрация: L-Тирозинът може да подпомогне когнитивните функции като паметта, концентрацията и ученето. Той участва в процесите на синтез на невротрансмитерите, които играят важна роля в функционирането на мозъка.

●     Липса на енергия и издръжливост: L-Тирозинът е важен за процесите на производство на енергия в организма. Приемът на L-Тирозин може да помогне за повишаване на енергийния метаболизъм и увеличаване на издръжливостта.

●     Депресия и депресивни симптоми: Понижените нива на L-Тирозин в организма могат да бъдат свързани със симптоми на депресия и ниското настроение. Приемът на L-Тирозин може да бъде от полза за справяне със симптомите на депресия.

L-Thyrosine

Л-Тирозин 500 mg

Хранителна добавка, 120 капсули

Номер/ Дата на вписване:…………….

 

Съставки:     (в 2 капс./дн.доза)    %NRV*

L-Тирозин    1000 mg     **

Хирпомелозна капсула, оризово брашно, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на паметта и концентрацията.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на антикоагуланти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 2 капсули дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA

Вносител: Холиста Експрес ЕООД  гр. София, кв. Полигона, бл.43 ,

Тел:  0700 12 498

www.revita.bg; www.doublewoodsupplements.com

Нето тегло: 66 g

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0