Назад
Нов

В наличност

DOUBLE WOOD GOTU KOLA 500mg Готу Кола за кръвообращение, красива кожа и мозъчно здраве х 120 caps

Код:

52106

Марка:

DOUBLE WOOD

Производител:

DOUBLE WOOD, USA

54.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DOUBLE WOOD GOTU KOLA 500mg Готу Кола за кръвообращение, красива кожа и мозъчно здраве х 120 caps

DOUBLE WOOD GOTU KOLA 500mg Готу Кола за кръвообращение, красива кожа и мозъчно здраве х 120 caps

DoubleWood ® Готу Кола 

 

Хранителна добавка, 120 капсули

 

Допринася за нормалното състояние на кръвообращението и кръвоносните съдове

 

Готу Кола е адаптогенна билка, която действа за поддържане нормалното състояние на кръвоносната система и когнитивната функция.

 

●        Съдържа 120 капсули от 500 mg билка Готу Кола в капсула, без допълнителни добавки

●        Не съдържа глутен и ГМО

Заседналият начин на живот, стрес и неправилно хранене оказват негативно въздействие върху нашето здраве, особено на кръвоносната система и мозъчната активност. Ефективните и натурални решения, които могат да подпомогнат тези важни аспекти на здравето са от особено значение. Един такъв продукт, който привлича вниманието си със своите благотворни свойства, е Готу Кола.

Заболяванията на кръвоносната система са многобройни и често са резултат от взаимодействието на няколко фактора. Здравословното хранене, редовната физическа активност и профилактиката могат да помогнат в поддържането на здравето на кръвоносната система и предотвратяването на заболявания.

 

Какво е Готу Кола

Готу кола (Centella asiatica), също известна като Азиатска готу кола или индийска валериана, е тропично растение, което се използва в традиционната медицина от векове. Тя произхожда от влажни и тропични области на Азия и е част от рода на центелите. Растението се отличава със сърцевидни листа и малки цветчета, а екстрактът от растението се използва за медицински цели.

Химичен профил и биологично активни вещества

Готу Кола съдържа разнообразие от активни съставки, които допринасят за нейните лечебни свойства. Някои от ключовите съставки в Готу кола включват тритерпеноиди, флавоноиди, азиатикозиди, азиатозиди, мадекасид и маслени киселини. Ето какво прави този химичен състав и какви са действията на активните съставки:

Тритерпеноиди

●     Азиатикозид A, B, C и D: Тези вещества се свързват с антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Те помагат при намаляването на възпалителни процеси в тялото, включително в кръвоносната система и тъканите.

●     Мадекасид: Известен с антиоксидантните си свойства, помага за защитата на клетките от свободните радикали и поддържа цялостното здраве на организма.

Флавоноиди

●     Кверцетин, камферол и рутин: Тези флавоноиди предоставят противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, които подпомагат в борбата с възпаленията и укрепването на имунната система. Освен това, те подпомагат кръвообращението и подобряват структурата на кръвоносните съдове.

Азиатозиди

●     Азиатозид I, II, III и IV: Те са известни със своите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Те помагат за заздравяването на съединителната тъкан и укрепването на стените на кръвоносните съдове.

Маслени киселини

●     Линолева киселина, олеинова киселина и палмитинова киселина: Тези мастни киселини се свързват с хидратиращи свойства и помагат за поддържане на здравата структура на кожата и съединителните тъкани, като заздравяват кръвоносните съдове.

Благоприятни ефекти върху здравето

Укрепване на стените на кръвоносните съдове

Готу Кола съдържа активни химични вещества, като терпеноиди и флавоноиди, които подпомагат здравето на кръвоносните съдове. Тези съставки помагат за укрепване на стените на кръвоносните съдове, което подобрява тяхната еластичност и устойчивост.

Подобрява кръвообращението

Активните вещества в растението действат стимулиращо за кръвообращението, като подобряват движението на кръвта и поддържат оптималната циркулация.

Намалява възпалението

Съединенията азиатикозиди, съдържащи се в Готу кола проявяват противовъзпалителни свойства и спират възпалителните процеси в  съдовете и тъканите.

Намалява отока

Благодарение на своите диуретични свойства, Готу кола може помага при контролирането на отока и подпомагане на нормалната дренираща функция на вените.

Подобрява когнитивните функции

Има множество научни доказателства затова, че Готу Кола подобрява когнитивните функции, включително паметта и концентрацията. Това се дължи на благоприятните ефекти върху мозъчните неврони и циркулацията към мозъка.

Действа върху регулирането на невротрансмитерите, като например ацетилхолин, серотонин и гама-аминомаслената киселина (GABA). Тези вещества са от съществено значение за нормалната функция на мозъка и играят роля в поддържането на когнитивните функции.

            Подобрява състоянието на съединителната тъкан

Терпеноидите и азиатикозидите, тези химични вещества действат за ускоряване на процеса на производство на колаген. Колагенът е важен за структурата на съединителните тъкани в тялото, включително тези, които са част от кръвоносната система. Повишената регенерация и поддържане на здравата структура на тъканите подобряват кръвообращението и мозъчната функция.

Gotu Kola

Готу Кола 500 mg

Хранителна добавка, 120 капсули

 

Баркод: 85000272925

 

Съставки:      (в 2 капс./ дн.доза)  % NRV*

Готу кола            1000 mg                        **

Хипромелоза капсула.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

*хранителни референтни стойности; няма определена хранителна референтна стойност;

Приложение: Допринася за нормалното състояние на кръвообращението и кръвоносните съдове.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 капсули дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA

Вносител: Холиста Експрес ЕООД  гр. София, кв. Полигона, бл.43 ,

Тел:  0700 12 498

www.revita.bg; www.doublewoodsupplements.com

Нето тегло: 65 g

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0