Назад

В наличност

SWEDISH NUTRA JOINT SUPPORT MAX Течен колаген 12000mg за здрави стави 500ml

Код:

47896

Марка:

SWEDISH NUTRA

Производител:

SWEDISH NUTRA AB

44.95 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

SWEDISH NUTRA JOINT SUPPORT MAX Течен колаген 12000mg за здрави стави 500ml

SWEDISH NUTRA JOINT SUPPORT MAX Течен колаген 12000mg за здрави стави 500ml

Нова по-мощна формула без захар с 12000 мг (12 грама) хидролизиран телешки колаген тип 1, 2 и 3. Новата фомрула включва хиалуронова киселина за по-добро смазване на ставите, чрез насърчаване производството на синовиална течност в ставите. Също така подпомага естесвената хидратация на кожата и съединителната тъкан. Новия течен колаген за стави съдържа глюкозамин, хондроитин и МСМ (органична сяра), три съставки научно доказани като хрущялощадящи препарати. Висока доза куркума (сок от корен), за да помогне на тялото да се справи по естествен път с възпалителните процеси. Витамини Д и Ц подпомагат усвояването на колаген в тялото, а също така в комбинация с куркума и селен имат важна фунцкия в подсилването по естествен път на имунната ситема. Витамин Д има основна роля за здравето на костната система. Течният колаген комплекс за стави на Swedish Nutra може да подобри нормалната функция на организма при ставни болки, скованост и дискомфорт, може да благоприятства за повишаване размера на движение и функционалния капацитет на ставите при: гонартроза, коксартроза, спондилартроза, възли на Бушард и Хеберден, битови и спортни травми, изкълчвания, навяхвания и др. Подпомага естествения възстановителен процес при възпалителни ставни заболявания - ревматоиден и псориатичен артрит, болест на Бехтерев и др. Може да се прилага и като профилактично средство срещу посочените болести, при възрастни хора както и при активно спортуващи. Какво е колаген? Колагенът е "циментът" в нашето тяло. Колагенът е най-важният градивен елемент на тялото и той представлява приблизително 30% от протеините в нашите тела. Колагенът е основният структурен протеин, който осигурява сцеплението, еластичността и регенерацията на всички съединителни тъкани, включително кожата, сухожилията, връзките, хрущялите и костите. По същество колагенът е силен и гъвкав и е „лепилото“, което държи всичко заедно. Укрепва различни структури на тялото, както и целостта на кожата ни. В нашето тяло има много различни видове колаген, но 80% - 90% от тях принадлежат към тип I и III, като по-голямата част е колаген тип I (70%). Колаген тип 2 участва в изграждането на ставния хрущял!

Глюкозаминът в тялото ви помага да поддържате здравето на хрущяла - гумената тъкан, която омекотява костите в ставите ви. Глюкозаминът е важен изграждащ елемент на съединителните тъкани и в частност на хрущяла. С напредване на възрастта, нивата на това съединение започват да намаляват, което води до постепенно разрушаване на ставата.

Хондроитинът може да осигури допълнително облекчаване на болката при някои хора с остеоартрит на коляното и ръката. Ползата обикновено е скромна (около 18% до 20% подобрение) и работи бавно (до 3 месеца). Хондроитин подобно на глюкозамина, хондроитинът е молекула, която не може да съществува самостоятелно, поради което трябва да се свърже с нещо, най-често това е сулфат. В последно време учените все повече твърдят, че оралният прием на Хондроитин може да се усвои от организма! Как такава голяма молекула се усвоява не е много ясно.

Много по-важен е факта, че лечението с Хондроитин отслабва симптомите при АРТРИТ! Допринася още за поддържане на синовиалната хомеостаза чрез стимулиране синтезата на хиалуроновата киселина, което е от значение за поддържане на вискозитета на синовиалната течност. Благодарение на ензимните и антиоксидантните свойства се потиска развитието на възпалителни реакции. Едно е сигурно, след дългогодишни противоречиви мнения, учените се обединяват, че Глюкозаминът и Хондроитинът са хрущялозащитни препарати.

Метилсулфониметан - съкратено МСМ или най-просто казано органична сяра. Това е четвъртия най-разпространен елемент в човешкото тяло. Сярата участва и в каталитични процеси на метаболитните реакции, които преобразуват приетата храна в енергия и ни пречистват от непотребните и често токсични отпадни продукти. МСМ e изключително важен при формирането на кератин, колаген и еластин, които осигуряват гъвкавост, тонус и сила на мускулите, костите, ставите, вътрешните мембрани, кожата, косата и ноктите. Сярата е един от най-важните елементи в тялото на човека, без нея организма ни, не би функционирал нормално. MSM е част от един от най-важните антиоксиданти, които тялото произвежда - глутатион, който без сяра просто не действа. В нашия Комплекс за стави има 250 мг Метилсулфониметан (MSM/Сяра) във всяка доза от 15 мл.

Витамин Д3 - физиологичната роля на витамин D3 е да доставя на организма калций, както и да поддържа калциевия баланс. Той е необходим за изграждането и поддържането на здрави кости. Без Витамин D, костите са меки, тънки и крехки. Несъмнено Витамин D е необходим за предотвратяване на рахит и остеомалация и превенция на остеопорозата и фрактурите. Той стимулира нормалното развитие на скелета. Витамин D изглежда има пряк и косвен ефект върху развитието на костите и ремоделирането и е важен за предотвратяване на рахита в развиващия се скелет и остеопороза и фрактури в стареещия скелет.

Колаген 12 000 мг - Колагенът е естествен протеин, който произвежда телято ни. Той е основен структурен компонент на човешкото тяло (различните видове колаген образуват нашата кожа, кости, мускули, стави и др.). Колагенът, води до запазване на кожата млада, косата силна, ставите и костите по-здрави и дори храносмилателната ни система работи по-добре. Течният Колаген е ензимно преработен в аминокиселинна форма с много ниско молекулно тегло едва 2000 далтона, за да се усвои на 100% от организма! Аминокиселините са ключови градивни елементи на телата ни.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0