Назад

В наличност

MAGNALABS VITAMIN D3 1OOO IU Витамин Д х 30 tabl

Код:

44664

Марка:

MAGNALABS

Производител:

MAGNALABS

8.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MAGNALABS VITAMIN D3 1OOO IU Витамин Д х 30 tabl

Vitamin D3 Magnalabs е висококачествена хранителна добавка. Витамин Д3 Магналабс подпомага дейността на имунната система, оказва положително действие върху опорно-двигателната система. Витамин D3 участва в регулирането на калциевия и фосфатен метаболизъм, което се изразява в укрепване на структурата на костната тъкан.

Витамин D3 представлява мастноразтворим витамин, който се синтезира естествено под действието на слънчевата светлина, поради което често организмът не успява да произведе достатъчно Витамин D, особено през зимата и есента.

Имунна система – Витамин D играе съществена роля в борбата с бактериалните и вирусните инфекции, като стимулира действието на имунната система. Клинични проучвания показват значително по-ниска заболеваемост и отсъствие от работа или училище на хора с високи нива на витамин D, сравнено с хора с по-ниски нива на витамина1. Витамин D играе роля в осъществяване функцията на системата на комплемента (имунна реакция, целяща да убие инфекциозните причинители). Освен това Витамин D има имуномодулиращ ефект и регулира синтеза на цитокини, като по този начин намалява възпалението.
Опорно-двигателна система – Витамин D е известен с положителното си действие въхру опорно-двигателната система. Витаминът повишава абсорбцията на калций в храносмилателната система и впоследствие поддържа необходимото серумно ниво на калция и фосфора. Това осигурява достатъчно минерализация на костите и съответно поддържа здравината им. Освен това достатъчните нива на калций и фосфор предотвратяват мускулните крампи.
Витамин D при деца – приемът на достатъчни количества Витамин D от децата е от съществено значение за правилния им растеж и развитие. Витамин D  e изключително важен за правилния растеж на костите и зъбите. Освен това имуностимулиращите функции на витамина помагат на децата да са здрави и енергични.

Състав

Съдържание в 1 таблетка:

Vitamin D3 1000 IU(Cholecalciferol) /Витамин D3 1000 IU (Холекалциферол) – 35 µg.

Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0