-10%
-10%
Стара цена: 26.99 лв
24.29 лв

D3FIX drops 200 IU Vitamin D3 30ml


Специална цена
24.19 лв

LINEX BABY + Vitamin D капки 8ml


-15%
-15%
Стара цена: 20.99 лв
17.84 лв

NATURAL FACTORS VITAMIN D3 400IU drops for kids 15ml


Най-продавани
Нов
-15%
-15%
Стара цена: 13.49 лв
11.47 лв

NATURAL FACTORS VITAMIN D3 1000IU x 180 tabl


Витамин D е мастноразтворим витамин, който играе решаваща роля в различни процеси в тялото. Той е известен предимно със способността си да регулира усвояването на калций и фосфор, като по този начин поддържа здрави кости и зъби. Витамин D също участва във функцията на имунната система, здравето на сърдечно-съдовата система и развитието на мозъка, наред с други аспекти. Поради тези фактори е от съществено значение да се уверите, че получавате достатъчно количество витамин Д в ежедневието си.

Някои групи от населението, като възрастни хора над 70 години, бременни жени и хора с по-тъмен цвят на кожата, са изложени на по-висок риск от дефицит на витамин Д. Дефицитът на този витамин може да доведе до различни здравословни проблеми, включително отслабени кости, повишен риск от инфекции и дори проблеми с психичното здраве като депресия.

Прием на хранителни добавки с витамин Д

Предвид важността на поддържането на адекватни нива на витамин Д е добре да следите дали приемате достатъчно от него и при съмнение за дефицит да направите консултация със специалист.

При недостатъчни нива на витамин Д е необходим прием на добавки с него, за да си гарантирате, че получавате необходимите количества от това основно хранително вещество. 

Добавките с витамин D могат да помогнат за предотвратяване на здравословни проблеми, свързани с дефицит, и могат също да осигурят допълнителни ползи, като намаляване на възпалението, поддържане на функцията на имунната система и подобряване на настроението.

Хранителни добавки с витамин Д от онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra можете да откриете хранителни добавки с витамин Д от доказани производители, които да ви помогнат да допълните своята диета с този така полезен за здравето витамин.

Витамин Д таблетките на британската компания Vitabiotics ще ви помогна да си доставите препоръчителните нива от витамина. Може да избирате между техния Ultra D3 400 IU и Ultra D3 1000 IU според вашите нужди. Техните продукти са с изчистен състав и без изкуствени оцветители, консерванти, и други вредни съставки.

При нас ще откриете и други полезни и лесни за прием формули с витамина, като витамин Д орален спрей от BetterYou Vitamin D 3000 IU за възрастни. Този орален спрей с аромат на мента съдържа витамин Д3, който бързо се абсорбира от организма и подпомага естествения имунитет. От този производител ще откриете  и  400 IU витамин Д спрей за бебета и деца под 3 години.

Друга лесна и приятна за прием формула за деца е тази на канадската компания Natural Factors. Техният Vitamin D3 400 IU на капки е чудесен естествен източник на „слънчевия витамин“, който подпомага изграждане на здрави зъбки и кости.

Разгледайте категорията ни с витамин Д и изберете подходящата за вас хранителна добавка, спрямо вашите нужди. 

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от

преференциални цени и промоции. Не пропускайте и възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!