Назад

В наличност

VITABIOTICS ULTRA Витамин D3 400IU x 96 tabl

Код:

36895

Марка:

VITABIOTICS

Производител:

VITABIOTICS

12.59 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

VITABIOTICS ULTRA Витамин D3 400IU x 96 tabl

УЛТРА витамин D3 400IU, съдържа 10 μg витамин D, препоръчителното ниво за ежедневен прием.

Продуктът доставя препоръчителните нива на витамин D, нутриент, който играе важна роля в човешкия организъм. Той не само участва в поддържането на здрави кости и зъби, но и подкрепя работата на имунната система, нормалното делене на клетките и функционирането на мускулите.

Витамин D се синтезира от тялото при излагане на пряка слънчева светлина. Но много райони по света получават недостатъчна слънчева светлина и дори в райони с достатъчно слънцегреене, много хора избират да ограничат излагането си на слънце поради негативните ефекти от прекомерното излагане на UV лъчите върху здравето. Тези фактори водят до широко разпространени ниски нива на витамин D в редица части на света.

Много национални правителства сега препоръчват прием на добавки с витамин D за цялото население, поради многото предимства на това ключово хранително вещество. Особено когато излагането на слънчевата светлина е много малко /есен-зима/ или е ограничено поради различни причини, организмът има нужда от допълнителен прием на витамин D.


Какво е Витамин D?

Витамин D е мастноразтворим витамин, който се съдържа в някои храни като мазните риби, маслото, жълтъка на яйцата или се синтезира при излагане на кожата на въздействието на UV слънчева светлина.

Витамин D има функции и ползи, които вероятно са по-широки от тези на всеки друг витамин.


Напоследък има огромен подновен интерес към витамин D, като нови международни изследвания показват, че ползите за цялостното здраве са много повече от  считаното единственото до момента  поддържане здравето на костите. Има все повече доказателства за полезните ефекти от витамин D, които показват и приноса му към:

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория