Най-продавани
124.89 лв

NATURAL FACTORS OSTEOMOVE EXTRA STRENGTH x 240 tabl


Участва в промоция
промоция мама и бебе
Виж инфо
37.49 лв

WALMARK PROENZI FLEXI ASU x 30 tabl


-20%
-20%
Стара цена: 57.10 лв
45.68 лв

SOLGAR GLUCOSAMINE HYDROCHLORIDE 1000mg x 60 tabl


-20%
-20%
Стара цена: 55.36 лв
44.29 лв

SOLGAR GLUCOSAMINE MSM COMPLEX x 60 tabl


Най-продавани
Участва в промоция
промоция мама и бебе
Виж инфо
43.59 лв

WALMARK PROENZI INTENSIVE x 60 табл.


Очаква доставка

ARTRESAN RAPID за стави x 90 caps


Глюкозаминът е вещество, което спомага за правилното функциониране на ставите и хрущялите. То е от особена важност за доброто здраве на опорно-двигателната система, тъй като участва във възстановяването на хрущялната тъкан. 

Съществуват няколко вида глюкозамин - N-ацетил-глюкозамин, глюкозамин хидрохлорид и глюкозамин сулфат. Те имат важна роля в изграждането на сухожилията и меката част на ставите и се приемат при състояния като остеоартрит. 

В търговската мрежа може да откриете голямо разнообразие от хранителни добавки, които съдържат глюкозамин. Обикновено те се предлагат под формата на капсули или таблетки и са в комбинация с друго вещество, необходимо за човешкото тяло. Преди да закупите подобен продукт обаче, е важно да се консултирате с вашия лекар. Той ще прецени състоянието ви и ще сподели коя хранителна добавка е най-подходяща за вас. 

Какви продукти с глюкозамин ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще намерите богата гама висококачествени продукти с глюкозамин от доказани производители.

Сред хранителни добавки в нашия каталог е тази на марката HAYA LABS. Тя се използва за възстановяване при мускулни навяхвания и може да се приема при проблеми със ставите, като облекчава тяхното прогресивно рушене.

Един от качествени продукти с глюкозамин и хондроитин в сайта ни е този на бранда MATTISON. Той е подходящ за употреба както от спортуващи, така и от хора в напреднала възраст. С негова помощ се активират процесите на регенерация на ставната мембрана и се насърчава секрецията на ставна течност. По този начин се забързва възстановяването на костната и хрущялната тъкан, с което се намаляват дискомфортът и болките. 

Ако сте в търсене на глюкозамин за ставите, то този на WALMARK може да е подходящ за вас. Той съдържа комбинация от съставки, които улесняват свободното и безпроблемно движение. С него до ставния хрущял достигат подхранващи елементи, които допринасят за по-голяма мобилност. 

В нашата онлайн аптека има подходящо предложение и за вегетарианците. Хранителната добавка на SOLGAR има противовъзпалително действие и се грижи за доброто състояние на костите. Благодарение на добрите си съставки тя подпомага изграждането на хрущяла, намалява дискомфорта и подобрява подвижността. 

Изберете продукт с глюкозамин от онлайн аптека Subra

Разгледайте предложенията ни в категория “Глюкозамин” и изберете този продукт, който най-добре отговаря на вашите нужди.

 Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня.  Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна! 

 Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!