Назад

В наличност

Terra Nova Glucosamine, Boswellia and MSM complex - 50 capsules

Код:

39633

Марка:

TERRA NOVA

Производител:

Terra Nova

36.15 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

Terra Nova Glucosamine, Boswellia and MSM complex - 50 capsules

Комплекс с глюкозамин, босвелия (индийски тамян) и МСМ. Подпомага състоянието на ставите, сухожилията и костите. Комплексът на Тера нова за подпомагане на ставите е специално разработен за активни хора и такива с оплаквания. Спомага за поддържане гъвкавостта на ставите, а активните му съставки като смола от индийски тамян, листа от коприва, куркума и джинджифил осигуряват помощ за поддържане на нормалното функциониране на костите, кожата и ноктите, очите, кръвоносните съдове и сърдечната дейност. Подходящ за вегетарианци и вегани.

Всяка хранителна добавка на Terranova е подсилена със собствен синергичен комплекс от растения и храни, богати на фитонутриенти, наречен Magnifood. Съставките на Magnifood се комбинират по начин, който подобрява биохимичната среда на тялото, за да се увеличат максимално потенциалните ползи от витамините, минералите и / или други хранителни вещества. Много от използваните в Magnifood растения са свежо замразени и изсушени, тъй като този процес има уникалната способност да запазва ензимите в растенията и превъзхожда другите методи на сушене на храни.

 

Начин на употреба:

1-2 капсули на ден с храна, за възрастни.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца. Ако сте бременна или кърмите, приемайте само по съвет от специалист. Ако приемате лекарства, консултирайте се с лекар, преди да използвате този продукт.

Две растителни капсули осигуряват:

глюкозамин (като HCl (хидрохлорид) - веган източник) 500 mg,
Комплекс „Magnifood” 420mg
осигуряващ:
босвелия смола (Boswellia serata) 150mg, коприва листа (Urtica dioica) свежо замразени и изсушени 100mg, куркума корен (Curcuma longa)* свежо замразен и изсушен 75mg, джинджифил корен (Zingiber officinale)* свежо замразен и изсушен 50mg, целина стъбло и листа (Apium graveolens)* свежо замразени и изсушени 25mg, стабилизирани оризови трици (Oryza sativa) 20mg
Растителна капсула 236mg
oпти MSM (като метилсулфонил метан) 100mg,
витамин C (като калциево-магнезиев аскорбат) - 50mg / 63% от препоръчителната дневна доза
молибден (като натриев молибдат) 50µg / 100%,
селен (като селенометионин) 50µg / 91%
манган (като манганов бисглицинат) 1.5mg / 75%

Смола от индийски тамян (босвелия) – Изследванията показват, че съединенията, открити в тази билка могат да подпомогнат организма за по-адекватен възпалителен и циркулаторен отговор в ставната тъкан.
Листа коприва – Освен че притежава съставки, които подпомагат възпалителния отговор, копривата е богата на хранителни вещества, важни за здравето на ставите. Някои от тях (като бор, силиций, калций, витамин C и витамин K) участват в структурата и допринасят за здравината, докато други (като селен и витамин Е) осигуряват антиоксидантната защита срещу свободните радикали, които могат сериозно да увредят здравето на ставите.
Корен от куркума – Куркуминоидите в корена от куркума са доста сериозно проучвани за техния потенциал в подпомагането на възпалителния отговор. Куркумата освен това притежава мощни антиоксидантни качества.
Корен от джинджифил – Джинджифилът може да помогне при възплителния, болковия и циркулаторния отговор – пряко свързани с доброто състояние на ставите.
Селъри (стъбло и лист) – Селърито не само е богато на антиоксиданти, блокиращи свободните радикали, но е и много добър източник на хранителни вещества, участващи в структурата на ставната тъкан – манган, молибден, витамин C и витамин K.
Стабилизирани оризови трици – Проучванията показват, че антиоксидантният статус е един от най-важните фактори за здравето на ставите. Стабилизираните оризови трици съдържат повече от 100 известни антиоксиданта, включително токотриеноли, токофероли, алфа-липоева киселина (която също рециклира антиоксиданти като витамин С и Е), коензим Q10 и множество каротеноиди. Те също притежават активността на антиоксидантните ензими супероксид дисмутаза (СОД) и каталаза.

Без пълнители, спойващи вещества и други носители.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0