Назад
Нов

В наличност

HERBAMEDICA FLEX CODE ADVANCE за оптималното здраве на двигателния апарат x 100caps

Код:

49813

Марка:

HERBAMEDICA

Производител:

HERBAMEDICA

61.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

HERBAMEDICA FLEX CODE ADVANCE за оптималното здраве на двигателния апарат x 100caps

Формулата на Flex Code Advance подпомага гъвкавостта на ставите, тонуса на мускулите и еластичността на тъканите и сухожилията. Екстрактът от Босвелия е известен със своите противовъзпалителни свойства, докато Палмитоил-етанол-амид (OptiPEA) допринася за общата подкрепа на опорно-двигателната система.

Flex Code Advance е насочен към хора, които водят активен начин на живот или са ангажирани  с интензивни физически дейности и спорт. Хранителната добавка може да бъде ценен съюзник в укрепването на опорно-двигателната система и оптимизирането на физическата активност.

Какво представлява Flex Code:
Измъчват ли Ви възпалителни болки по тялото – в ставите, костите или на други места?
Страдате от някаква форма на артрит или артрозно заболяване?
Изпитвате трудности в метаболизма на калций и фосфор, което се отразява на здравето на костите и ставите?
За тези състояния вече има Flex Code Advance – най-новото допълнение към серията хранителни добавки за ставно здраве Flex Code. С усъвършенстваната формула, продуктът включва три нови съставки, които имат пряко отношение към здравето на Вашите стави и кости.
Нови съставки във Flex Code Advance: Flex Code Advance е хранителна добавка, обогатена с три нови ключови съставки, които играят съществена роля за поддържането на здравето на ставите и костите. В допълнение към вече популярните активни вещества във формулата на Flex Code, като глюкозамин сулфат, МСМ (метилсулфонилметан), хондроитин сулфат и хидролизиран колаген тип II, Flex Code Advance включва още босвелия, куркумин и бор.
Босвелията е известна със своите противовъзпалителни и антисептични свойства, които се използват за облекчаване на възпалителни състояния в тялото. Тези състояния често са свързани със здравословни проблеми като артрит и ревматизъм. Този екстракт има защитен ефект върху различни тъкани в организма, тъй като допринася за борбата срещу свободните радикали и увреждащото въздействие на оксидативния стрес.
Куркуминът, който се добива от корена на растението Куркума, е мощен противовъзпалителен агент. Това активно вещество играе ключова роля за намаляването на възпалителните процеси в тялото. Куркуминът може да помогне за подобряване на общото здравословно състояние на организма и поддържа нормалното функциониране на всички органи и системи.
Борът е естествен минерал, който е от съществено значение за поддържането на здравето на костите и ставите. Повишеният прием на бор може да помогне за предотвратяване на загубата на калций, магнезий и фосфор, като същевременно увеличава нивата на витамин D в кръвта. Този микроелемент е от особено значение при състояния като остеоартроза, остеопороза и ревматоиден артрит, като помага за поддържането на минералния баланс в тялото.
Тези нови съставки в Flex Code Advance имат силно противовъзпалително, аналгетично и антибактериално действие, което ги прави ценен активен компонент към състава на хранителната добавка. В състава на продукта се включва и палмитоилетаноламид, известен също като OptiPEA. Тази молекула е формирана от амидът на мастната киселина палмитинова киселина и етаноламин. OptiPEA предлага множество ползи за здравето, особено когато става въпрос за управлението на болката и възпалението. Тя взаимодейства с рецепторите в ендоканабиноидната система на организма, която участва в регулирането на различни функции като настроението, болката и възпалението. Счита се, че тази съставка подпомага управлението на болката и притежава противовъзпалителни свойства.

Формулата на Flex Code е разработена с гаранция за оптимално усвояване от организма и максимална бионаличност на активните съставки. Технологията на производство е оптимизирана, за да сведе всички вещества до молекули с ниски килодалтони. Този процес осигурява максимална ефективност и биологична наличност на продукта. В съчетание с новите активни съставки, тази усъвършенствана формула прави Flex Code Advance най-ефективния продукт на пазара, предназначен за подпомагане на здравето на опорно-двигателния апарат.

Flex Code Advance съчетава разнообразни активни съставки, внимателно подбрани с цел предоставяне на комплексно подпомагане за оптималното функциониране на ставите и опорно-двигателния апарат. Включените в продукта съставки са:
Глюкозамин сулфат: Глюкозаминът е амино-монозахарид, който се намира в тъканите около ставите. Той играе критична роля в омекотяването на ставите, подпомагайки поддържането на тяхната нормална функционалност.
МСМ (метилсулфонилметан): МСМ е органично сярно съединение, известно със своите противовъзпалителни свойства. То е ефективно в намаляването на възпалителните процеси в ставите и подпомага тяхната гъвкавост и подвижност.
Хондроитин сулфат (от хрущял на акула): Хондроитинът се извлича от хрущяла на акула и е вещество, което подпомага лечението на различни ставни състояния, включително остеоартрит и остеопороза. Този компонент е от съществено значение за поддържането на структурата и еластичността на хрущялните тъкани.
Хидролизиран колаген тип II: Хидролизираният колаген тип II е пептид, който е важен компонент на ставния хрущял. Този вид колаген е ключов за издръжливостта и здравето на хрущялните тъкани. Хидролизираният колаген съдейства за подобряване на смазването на ставите, което подпомага техните нормални функции.
Предимства от приема на Flex Code Advance:
Приемът на Flex Code Advance предоставя някои ключови предимства:
Комплекс от ценни хранителни вещества: Като съчетание от глюкозамин, МСМ, хондроитин сулфат и хидролизиран колаген тип II, Flex Code предоставя комплексно действие върху здравето на опорно-двигателната система.
Без взаимодействие с лекарства: Flex Code не взаимодейства с други лекарствени препарати, като осигурява надеждна ефективност в подпомагането на ставите.
Без странични реакции и дразнене на стомаха: Продуктът е създаден така, че да не предизвиква странични реакции и дразнене на стомаха, предоставяйки комфорт и безопасност при употреба.
Противовъзпалително и аналгетично действие: С добавянето на новите съставки към формулата на Flex Code, продуктът осигурява допълнителни противовъзпалителни и аналгетични свойства. Тези съставки ефективно овладяват болката и възпалителните процеси в организма.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0