Начало

VICHY

Силата на термалната минерализираща вода Vichy за по-силна кожа.
Ритуал за възстановяване на кожата..


Основан през 1931 от Д-р Проспер Халер, Vichy е горд френски бранд, посветен на грижата за кожата. Vichy (Виши) са водеща фирма за иновации в грижата за кожата и козметиката вече повече от 80 години.

Какви са предимствата на козметика Vichy?

Специално формулирани за чувствителна кожа, продуктите на Vichy са хипоалергенни и без парабени. Vichy са разработени само от чисти съставки, които са противоалергенни. Vichy работят с дерматолози и експерти по алергии, за да създадат най-сигурните формули, подходящи за чувствителна кожа. Лаборатории Vichy следват високи хигиенни стандарти, които са близки до фармацевтичните такива.

В Лаборатории Vichy, само на няколко стъпки от извора в градчето Виши, Франция, тази минерализираща вода е в центъра на грижата за кожата. Специално създадена и потвърдена от експерти, за да трансформира, ребалансира и регенерира кожата Ви.
Всеки ритуал грижа за кожата, които ще получите като резултат от персонализираната диагностика, взима в предвид типа кожа и ежедневието ви, за да я трансформира стъпка по стъпка. Резултатите са видими още от първото нанасяне.

Продуктова гама Vichy: