Грижа за жената

Грижа при менопауза

Грижа за жената Грижа при менопауза
Специална цена
55.59 лв

FEMARELLE UNSTOPPABLE x 56 caps


Менопаузата е естествен биологичен процес, който бележи края на репродуктивната възраст на жената. Обикновено се случва на възраст между 45 и 55 години, като средната възраст е около 51 години. Този преход се характеризира с намаляване на производството на репродуктивни хормони, особено естроген и прогестерон, което води до спиране на менструацията и края на плодовитостта.

Тази неизбежна фаза в живота на жената може да доведе до различни физически, емоционални и умствени промени. Характерни за менопаузата симптоми са промени в цикъла, като зачестяване или отсъствие на цикли, преди окончателно спиране, топли вълни, нощно изпотяване, вагинална сухота, наддаване на тегло и промени в еластичността на кожата. Менопаузата  може също да окаже значително влияние върху емоционалното и психическото състояние на жената. Много жени изпитват промени в настроението, понижено либидо, раздразнителност и чувство на депресия или тревожност.

За жените е от решаващо значение да поддържат здравословен начин на живот през това време, включително редовни упражнения, балансирана диета и редовни прегледи при специалист.

Какви хранителни добавки и лекарства за менопауза ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете богата гама продукти, които да помогнат при менопауза и нейните проявления.

Един от най-честите симптоми на менопаузата са горещи вълни, които са внезапни усещания за силна топлина, които могат да причинят изпотяване и зачервяване на лицето и шията. Те могат да бъдат придружени от нощно изпотяване, което затруднява добрия нощен сън. Това е и причината хранителните добавки и лекарства за топли вълни при менопауза да са толкова търсени.

Сред ефикасните средства срещу горещи вълни и други симптоми при менопауза ще откриете хранителни добавки с масло от вечерна иглика. Лесните за прием желатинови капсули Prim Life с вечерна иглика от Натурпродукт повлияват благоприятно симптомите по време на менопауза. Капсулите вечерна иглика от Джеймисън с добавен витамин Е помагат за нормализиране на нивата на хормоните естроген и тестостерон, и при симптоми на неразположение и стрес преди менструация.

Менопаузата е свързана и с повишен риск от определени здравословни състояния. Намаляването на нивата на естроген може да доведе до загуба на костна плътност, увеличавайки риска от остеопороза и фрактури. Хранителната добавка Climenum ден и нощ е ефикасно средство при горещи вълни, безпокойство и раздразнителност, както и за поддържане на нормалното състояние на костите и функционирането на нервната система.

Ако търсите билков препарат при менопауза, при нас ще откриете Femovita Forte ден и нощ с 15 активни нехормонални съставки. Продуктът съдържа 2 вида капсули, предназначени за прием през деня и вечерта.

Друга натурална алтернатива от Naturpharma при пременопауза и менопауза е Femovita. Повлиява симптомите на менопаузата, а освен това се грижи и за кожата, косата и ноктите.

Изберете хранителни добавки и хапчета за менопауза от онлайн аптека Subra

Разгледайте нашата категория „Грижа при менопауза“ и изберете подходящия за вас продукт, според вашите специфични нужди!

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!