Назад

В наличност

MENOLUX сироп при менопауза 475ml

Код:

31909

Марка:

BIOSHIELD

Производител:

BIOSHIELD BG

17.89 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MENOLUX сироп при менопауза 475ml

Menolux / Менолукс

Нов етап, нова фигура

Хранителна добавка, 475 ml.

Иновативна формула, специално разработена за поддържане

 на хормоналния баланс   и силуета на зрялата жена. 

Подсладен със стевиол гликозиди

Описание

 MENOLUX- СЪСТАВ

САЛВИЯ

Салвията е демонстрирала своя положителен ефект върху горещите вълни, нощното потене и хормона естрадиол при жени след менопауза.

МАКА

Маката е адаптогенно растение. Адаптогените помагат на организма да се справи с физиологичните, биохимичните и психологическите състояния, включително промените, настъпващи в годините преди и след менопауза. Маката спомага за намаляване на горещите вълни, нощното потене, нарушенията на съня, промените в настроението и поодбрява сексуалната функция.

ЧЕРЕН КОХОШ

Черният кохош се използва за облекчаване на симптомите преди и след менопауза, включващи горещи вълни, депресия, емоционална апатия, прекомерно потене и нарушения в съня благодарение на  изофлавоните, съдържащи се в продукта.

ПОЛСКИ ХВОЩ

Растение, богато на минерални соли: калий, магнезий, манган, алуминий, силициева киселина и флавоноиди. Хвощът се използва основно като диуретик, тъй като съдържа флавоноидите и минералните соли.

БЪБРЕЧЕН ЧАЙ

Той е богат да калий и други минерални соли. Повишава диурезата и елиминирането на натриевия хлорид.

АРТИШОК

Неговата изчистваща и елиминираща токсините функция е забележителна, заедно с приноса му за намаляване на риска от затлъстяване.

 MENOLUX- ЕФЕКТИ

+Менопауза

Салвия, мака и черен кохош помагат за справяне със симптомите, свързани с менопаузата, като горещи вълни, потене, безпокойство и раздразнителност.

Фигура

Полски хвощ, бъбречен чай и артишок традиционно са известни със своите дрениращи свойства за контролиране на  женската фигура.

 

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПРЕПОРЪЧАТЕ  MENOLUX?

– Спомага за освобождаване на излишните натрупани течности и мазнини в организма и се бори с признаците, свързани с менопаузата.

Неговата формула 2 в 1 е подсилена с мака, черен кохош, салвия и 3 дрениращи фитоекстракта: хвощ, артишок и бъбречен чай.

– Помага на жените, които имат признаци, свързани с менопауза, като горещи вълни, потене, тревожност и раздразнение.

Употреба: Разклатете добре преди употреба. Препоръчва се приема на 25 ml на ден между основните хранения (освен ако не е предписано друго). Приемът на вода по време на приложението на MENOLUX  повишава неговото действие и поддържа необходимото ниво на хидратация за правилното функциониране на организма.

Предупреждения: Не се препоръчва за бременни или кърмещи жени, нито за деца.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0