Назад

Не е в наличност

DRAGON SUPERFOODS Какао на прах сурово 200g

Код:

39311

Марка:

DRAGON FOODS

Производител:

DRAGON SUPERFOODS


Последна продажна цена: 6.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DRAGON SUPERFOODS Какао на прах сурово 200g

Вкусният антиоксидант, който ни прави щастливи! Био какао на прах, сурово има невероятен вкус и аромат на шоколад. Вкусът на суровото какао е леко горчив, с характерна шоколадова нотка. Какаото на прах съдържа флаваноиди, които оказват благотворно влияние върху кръвоносната система, мозъка и паметта.
Неустоим вкус и аромат на шоколад!

Какаовото дърво (Theobroma cacao) e вечнозелено тропическо растение, известно на човечеството от хилядолетия. Произхожда от Централна и Южна Америка и вирее в районите около Екватора. Криоло е древен, нехибриден сорт с наситен, балансиран и плътен вкус. Много малка част от световното производство на какаови зърна е от този сорт, заради по-трудното им отглеждане и относително по-нисък добив. Криоло е най-качественият и търсен от всички сортове какао.


Какаото на прах се получава след като от какаовата маса се извлече какаовото масло. Останалите частици се смилат на фина пудра, за да се получи продукт с тъмнокафяв цвят и силен аромат. Методът на производство е изключително щадящ, което запазва всички хранителни качества на какаото.

Вкусът на суровото какао е леко горчив, с характерна шоколадова нотка. Какаото на прах съдържа флаваноиди, които оказват благотворно влияние върху кръвоносната система, мозъка и паметта.

Богато е на антиоксиданти, протеини, витамини и минерали – магнезий, желязо, фосфор, мед, манган, калций и др. Съдържа теобромин и триптофан (незаменима аминокиселина, която отговаря за производството на серотонин), които са в основата на стимулиращия му ефект и свойството да повдига настроението.

Състав: счукани какаови зърна*
*био сертифициран продукт

Средни хранителни стойности за 100г/ Average nutritional facts per 100g:*
Енергийна стойност/ Energy: 413 kcal/ 1738kJ
Мазнини/ Fats: 11.4g
от които наситени/ of which saturated: 7.2g
Въглехидрати/ Carbohydrates: 49g
oт които ахари/ of which sugars: 1g
Белтъци/ Proteins: 26.3g
Влакнини/ Fibre: 4.7g
Сол/ Salt: 0g

Произход: Перу

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0