Назад

Не е в наличност

MYCONATUR NATURCAO, BIO БИО Какао с кокосова захар 250 g

Код:

45492

Марка:

MYCOFOFOODS- SPAIN

Производител:

MYCOFOFOODS- SPAIN


Последна продажна цена: 9.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MYCONATUR NATURCAO, BIO БИО Какао с кокосова захар 250 g

Naturcao Bio – Био какао с кокосова захар, е органичен подсладител, подходящ за консумация като добавка към напитки или сладки изделия. Също така като заместител на традиционната бяла захар. Продуктът е на един от водещите производители на Био и здравословни храни в Испания - Myconatur.
 

Защо е полезно Био какаото
 

Био какаото има висока енергийна стойност. Богато е на важни витамини, протеини и минерали, повишаващи имунитета и съпротивителните сили на организма. Съдържа магнезий, цинк и желязо, които допринасят за здравината на костите, ставите и мускулите.

Важен детайл е, че какаото в Naturcao, Bio на Myconatur е алкализирано. Процесът на алкализиране елиминира леко горчивия и кисел вкус на традиционното какао. Придава му сладост, по-мек вкус и тъмен цвят. Причината е, че третирането с алкална основа неутрализира естествената му киселинност. Алкализираното какао съдържа много флаваноиди, които са полезни за здравето на сърцето, укрепването на кръвоносните съдове, по-добрата мозъчна дейност и избистряне на паметта.

Още свойства на био какаото:
Подобрява кръвообращението
Намалява лошия холестерол
Регулира кръвната захар
Балансира кръвното налягане
Въздейства благоприятно на храносмилателната и отделителната системи
Има положителен ефект върху нервната система и мускулите
Има мощно антиоксидантно действие
Намалява стреса и повдига настроението

Кокосовата захар – най-добрият естествен подсладител
 

Naturcao, Bio съдържа и кокосова захар. Тя е най-добрата алтернатива на традиционната бяла кристална захар. Специалистите я препоръчват и пред тръстиковата. Произвежда се от палмовите цветове като първо се събира нектар. Той се нагрява при много висока температура и след изпарението става на прах.

Основното преимущество на кокосовата захар е, че тя не минава през изкуствените процеси, така както бялата захар. Кокосовата захар е напълно естествен продукт и при нея няма процес на рафиниране. Отличава се със сладникав вкус, лек карамелен аромат и подобен на кафе цвят.

 

Какво съдържа кокосовата захар
 

За разлика от обикновената трапезна захар, която е лишена от хранителни вещества, захарта от цветовете на кокосовото дърво съдържа полифеноли, около 16 аминокиселини и витамин С. Освен това в състава си има калий, магнезий и натрий, които помагат за поддържане на електролитния баланс в тялото.
Съставки: Кокосова захар*,  алкализирано какао*

*от органично земеделие


Хранителни стойности:      
в 100 g
Енергийна стойност          
1560,34 kJ / 372,93 kcal 
Мазнини
5.60 g
  от които наситени
3.06 g
Въглехидрати
63.43 g
  от които захари
49.9 g
Диетични фибри
10.80 g
Белтъчини
11.81 g
Сол
330 mg

Не съдържа глутен. Не съдържа Бисфенол А (BPA Free). Подходящо за вегани.

Нето тегло: 250 g

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0