Назад

В наличност

MATTISSON Organic Cranberry Juice БИО Сок от червени боровинки x 750 ml

Код:

48144

Марка:

MATTISSON

Производител:

MATTISSON HEALTHSTYLE, NEDERLAND

24.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MATTISSON Organic Cranberry Juice БИО Сок от червени боровинки x 750 ml

БИО Сок от червени боровинки x 750 ml

БИО СОК ОТ ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА, НЕПОДСЛАДЕН 750 мл

Здраве за пикочните пътища

В своя малък размер леко киселата червена боровинка крие много полезни свойства, познати от векове. Тя е богата на витамини, минерали, фибри, бори се с инфекции на пикочните пътища и възпаления, защитава устната кухина.

Червената боровинка се използва за лечение на голямо разнообразие от заболявания, полезните свойства на червените боровинки и листата зависят от арбутин (гликозид с антисептичен ефект), антиоксиданти, органични киселини, танини, танини, флавоноиди и витамини. Листата дори се считат за по-полезни от плодовете. Лечебните свойства на червените боровинки се използват повече от сто години.

Червените боровинки съдържат съединения, наречени проантоцианидини, които предотвратяват прикрепването на бактериите E. coli към лигавицата на уретрата и пикочния мехур. Ако бактериите не могат да се придържат към тъканите, те не могат да се размножават и да причинят инфекция.

Плодовете на червената боровинка имат силни лечебни свойства, големи количества антиоксиданти и помага в профилактиката и лечението на редица здравословни проблеми.

Сокът от червена боровинка е богат на антиоксиданти, витамин С и салицилова киселина. Като съдържа само 45 калории на чаша, сокът от червени боровинки се вписва много добре в рамките на хранителните указания. Той съдържа също 87,13 g вода на 100 g. Той осигурява енергия, белтъчини и въглехидрати. По отношение на минералите, съдържа калций, магнезий, желязо, фосфор, натрий, калий и цинк.

Полезни свойства от сок от червена боровинка

·         Инфекции на пикочните пътища - сокът от червени боровинки съдържа проантоцианидини, които притежават анти-прилепващи свойства, които пречат на бактериите да се свържат с клетките по стените на пикочния мехур

·         Сърдечно-съдово здраве - наличието на флавоноиди в боровинките има антиоксидантни свойства, които намаляват риска от атеросклероза

·         Антитуморни ефекти - дължи се на наличието на полифенолни съединения в плодовете. Също така сокът съдържа голямо количество салицилова киселина, което може да помогне за намаляване на отока, предотвратяване образуването на кръвни съсиреци и елиминиране на тумори

·         Укрепва костите и зъбите - сокът от червена боровинка е естествен източник на калций

·         Повишават имунитета - витамин С, съдържащ се в червените боровинки, е необходим за производството на колаген и борбата на организма с вируси. А това насърчава имунната система

·         Подобрява кръвообращението - спомагат за подобряване на гъвкавостта на артериите. Това означава, че кръвният поток е засилен и кръвното налягане може да се понижи

·         Поддържа кожата блестяща - червените боровинки са с високо съдържание на витамини А и С, които насърчават производството на колаген. А това е предпоставка номер едно за по-здрава, еластична и блестяща кожа.

·         Могат да помогнат за поддържане на мозъчната функция и подобряване на паметта

·         Могат да намалят мускулните щети след упорити упражнения

Този сок на Mattisson от червена боровинка е 100% чист и неподсладен. Сокът от червена боровинка е вкусен за смесване с газирана вода.

Важно!

Здравословният начин на живот е важен, както и разнообразната балансирана диета, за която хранителните добавки не са заместител.

Organic Cranberry Juice

БИО Сок от червени боровинки, 750 ml

 

Съставки: 100% сок от червени боровинки

Хранителни стойности в 100 ml:

Енергия     133 kJ / 32 kCal

Мазнини           0.0 g

   Наситени      0.00 g

Въглехидрати  6.7 g

    Захари            4.1 g

Сол                      0.03 g

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца! След отваряне съхранявайте в хладилник.

 Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Mattisson Healthstyle, Холандия

Вносител: Ревита ООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  0700 12 498

www.revita.bg; www.mattisson.nl  

Нето тегло: 750 ml

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0