Назад

Не е в наличност

STEVIOLA Bio Erythrit БИО Ертитритол 500 g

Код:

45387

Марка:

EL COMPRA

Производител:

EL COMPRA


Последна продажна цена: 17.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

STEVIOLA Bio Erythrit БИО Ертитритол 500 g

Steviola® Bio Erythrit е 100% био еритритол, получен от ферментация на био царевица. Натуралният продукт може да бъде използван като класическата пудра захар за подслаждане, варене и печене. Steviola® Bio Erythrit е подходящ и за декорация на тестени изделия и печива.

Еритритолът е вещество, което наподобява на външен вид и вкус бялата трапезна захар. Той има по-сладък вкус от захарта, а след разтваряне в устата оставя усещане за прохлада. Натуралният подсладител от 100% био еритритол НЕ съдържа калории!

Едно от най-големите предимства на еритритолът пред обикновената бяла захар е това, че той НЕ се усвоява от тялото, а се екскретира почти напълно непроменен с урината. Еритритолът също така не повлиява нивата на кръвната захар и не дразни стомаха, тъй като не се абсорбира от организма и не попада в кръвта. Гликемичният индекс на еритритола е нулев, така че тялото не изпитва колебания в нивата на захарта. Това прави Steviola® Bio Erythrit подходящ за диабетици.


Отличава се със следните ползи за здравето:
Не уврежда зъбите
За разлика от захарта, която причинява кариес при консумация в големи количества, еритритолът може да се приема без страх от загуба на здрава и красива усмивка. Освен това еритритолът може да почиства зъбите, тъй като има свойство да премахва плаката, натрупана върху тях.

Безопасен е за консумация и от деца  
Еритритолът се състои от малки гранули и не дразни лигавицата на стомаха. Той помага на хората, които се борят със затлъстяването и са ограничени в консумацията на захар. Еритритол не е вреден дори за деца, които имат проблеми със стомашно-чревния тракт, не причинява диария.

Забавя процесите на стареене
Еритритолът има способността да отстранява свободните радикали, които увреждат здравите клетки. Тъй като съдържа антиоксиданти, употребата му забавя процесите на стареене и укрепва имунната система.

Подходящ заместител на бялата захар по време на диета
Поради ниското съдържание на калории, еритритолът може да се консумира без страх от натрупване на излишни килограми. Той също не причинява подуване или чревни проблеми.

Подходящ е за диабетици
Еритритолът има нулев гликемичен индекс, така че е идеален за хора, страдащи от захарен диабет. Той също не влияе на нивата на инсулин и кръвна захар.

Консумацията му НЕ води до пристрастяване
Това е най-голямото предимство на еритола пред традиционната бяла захар. Консумацията на този заместител на захарта не води до пристрастяване.
Съставки: 100% био еритритол, получен от ферментация на био царевица.

Хранителни стойности:      
(в 100 g)     
Калории   
0 kCal
Мазнини
0 g
Наситени мазнини                 
0 g
Въглехидрати
99.8 g
От които захари            
0 g
От които многовалентни алкохоли
99.8 g
Протеини
0 g
Фибри
0 g
Сол
0 g

Не съдържа: Малтодекстрин, дрожди, глутен, мляко, яйца и соя.
 
Дозировка и приложение:
Начин на приложение: Използвайте както класическата пудра захар за подслаждане, варене и печене. Както и за декорация на тестени изделия и печива.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.
 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0