Назад

В наличност

MATTISSON Biologische Pompoenpit Proteine БИО Тиквен протеин на powder x 250 g

Код:

48145

Марка:

MATTISSON

Производител:

MATTISSON HEALTHSTYLE, NEDERLAND

26.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MATTISSON Biologische Pompoenpit Proteine БИО Тиквен протеин на powder x 250 g

БИО Тиквен протеин на прах x 250 g

БИО ПРОТЕИН ОТ ТИКВЕНО СЕМЕ НА ПРАХ  58%, 250гр

За здраво тяло, блестяща кожа и подсилен имунитет

Подходящо за вегани

Органичният протеин от тиквено семе е направен от тиквени семки и е добър заместител на (животински) протеинови източници като суроватъчни и соеви протеини. Протеинът от тиквено семе Mattisson се произвежда чрез процес, който гарантира, че крайният протеин е с по-високо съдържание на протеини и по-ниско съдържание на мазнини и въглехидрати от оригиналния продукт. Протеинът от тиквено семе съдържа всички незаменими аминокиселини. Протеинът от тиквено семе е без глутен.

Тиквените семки може да са малки, но са пълни с ценни хранителни вещества. Яденето само на малко количество от тях може да ви осигури значително количество здравословни мазнини, магнезий и цинк. Поради това тиквените семки са свързват с няколко ползи за здравето.

·         Те са добър източник на фибри - pовече фибри могат да подобрят здравето на дебелото черво, укрепване на имунната система и предотвратяване на диабет и сърдечно -съдови заболявания

·         Подобрява здравето на простатата и пикочния мехур

·         Високо съдържание на антиоксиданти - помога за намаляване на възпалението и защита на клетките от увреждане на свободните радикали

·        Едно от най-добрите и безвредни средства срещу чревни паразити

·        Стимулират кръвоносната, храносмилателната, репродуктивната, опорно-двигателната система и подпомагат доброто зрение

·        стабилизира нервната система и е полезна при депресии и неврози

·         млените тиквени семена подобряват паметта, намаляват умората и действат много положително при умствено натоварване

В случай, че семките се употребяват печени и осолени, може да се каже че са вредни, но това е само ако се консумират без контрол, многото семки могат да предизвикат киселини, затова е добре да се ограничаваме при похапването им.

Протеинът от тиквено семе Mattisson е източник на протеини и съдържа 58 грама протеин на 100 грама продукт. Протеините са от съществено значение за нашето тяло, те са градивните елементи на нашите клетки и тъкани. Протеините допринасят за поддържането и растежа на мускулната маса и поддържането на нормални кости.

Тиквеният протеин се извлича чрез пресоване на тиквените семена, при което се отделя мазнината, а останалата пулпа се изсушава и пресява, за да се повиши концентрацията на белтъчини. Лесен за храносмилане, тиквеният протеин се отличава с наситен ядков аромат и леко сладък вкус.

Πpoтeинът oт тиĸвa cъдъpжa цeнни aминoĸиceлини и нeнacитeни мacтни ĸиceлини. Πopaди фaĸтa, чe пpи пpoизвoдcтвoтo мy нe ce изпoлзвaт пpoдyĸти oт живoтинcĸи пpoизxoд, тoзи пpoтeин e пpeдпoчитaн oт xopa нa вeгaнcĸa диeтa. Cъщo тaĸa нe cъдъpжa зaxap или глyтeн.

Baжнo e дa ce знae, чe пpoтeинът oт тиĸвeни ceмĸи cъдъpжa цeли 18 aминoĸиceлини, вĸлючитeлнo 8 нeзaмeними, ĸoитo тялoтo ни тpябвa дa пoлyчи oт xpaнaтa. Aминoĸиceлинитe, cъдъpжaщи ce в тиĸвeния пpoтeин, ca oтличeн гpaдивeн мaтepиaл и yчacтвaт в мнoгo пpoцecи в нaшeтo тялo, ocoбeнo тeзи, cвъpзaни c pacтeжa нa мycĸyлитe и ĸлeтĸитe.

Πpeдимcтвoтo нa тиĸвeния пpoтeин e и cpaвнитeлнo ниcĸoтo cъдъpжaниe нa зaxap - caмo 2,2 g зaxap нa 100 g oт пpoдyĸтa. Πo тoзи нaчин мoжe дa ce ĸoнcyмиpa oт xopa, ĸoитo тpябвa дa oгpaничaт ĸoнcyмaциятa нa зaxap в диeтaтa cи, ĸaĸтo и oт тeзи, ĸoитo cтpaдaт oт диaбeт.

Mattisson предлага висококачествени добавки, които позволяват да се насладите на жизненоважен и енергичен начин на живот.

Важно!

Здравословният начин на живот е важен, както и разнообразната балансирана диета, за която хранителните добавки не са заместител.

Biologische Pompoenpit Proteine

БИО Тиквен протеин на прах, 250 g

 

Хранителни стойности в 100 g:

Енергия 1672 kJ / 399 kCal

Мазнини14.7 g

 От които наситени 2.6 g

Въглехидрати  2.7 g

   От които захари 1.6 g

Протеини 59.2 g

Фибри  9.9 g

Сол 0.07 g

Аланин 2.64 g

Аргинин 8.22 g

Аспартамова киселина 4.88 g

Цистеин 0.72 g

Глутаминова киселина 10.28 g

Глицин 3 g

Хистидин 1.59 g

Изолевцин 2.31 g

Левцин 4.71 g

Лизин 2.09 g

Метионин 1.22 g

Фениланин 3.77 g

Пролин 2.09 g

Серин 2.84 g

Треонин 1.62 g

Триптофан 0.34 g

Тирозин 2.03 g

Валин 2.98 g

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: Добавете 2 супени лъжици в 250 ml вода, плодов сок или смути.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

 Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Mattisson Healthstyle, Холандия

Вносител: Ревита ООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  0700 12 498

www.revita.bg; www.mattisson.nl  

Нето тегло: 250 g

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0