Назад

В наличност

R.FELDT Avocadohoning Пчелен мед от Авокадо 500 g

Код:

45463

Марка:

IMKEREI-BIENEPRODUKTE

Производител:

IMKEREI-BIENEPRODUKTE Rudiger Feldt® - GERMANY

19.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

R.FELDT Avocadohoning Пчелен мед от Авокадо 500 g

Натурален хранителен продукт с тъмен цвят, направен от цветовете на дървото авокадо
Притежава отлични вкусови качества, богат на желязо и полезни хранителни вещества. Спомага за намаляване на кръвното налягане, тонизира тялото и има диуретичен ефект. Може да се използва в сладки и солени ястия, както и за самостоятелна употреба.

Пчелен мед от авокадо е малко по-различен от познатите ни пчелни продукти. Той има тъмен, почти черен цвят, а на вкус е по-малко сладък от другите медове. В него дори има леко усещане за соленост, което го прави идеален за използване в кухнята. Може да се използва в сладки и солени ястия, както и за самостоятелна употреба. Avocadohoning/ Пчелен мед от авокадо има високо съдържание на вода в състава си, което не позволява неговата кристализация. Освен това, той е изключително богат на желязо и спомага за активиране на витамините от групата В в организма. Този продукт е известен и със своите диуретични свойства и спомага за по-лесното отвеждане на натрупалата се в организма ни вода.

Ползите от приема на пчелен мед са много. Ето кои са и основните: 
Предотвратява развитието на анемия и тонизира тялото

Анемия се получава при намалени количества на червените кръвни телца в организма, като причина за това може да е дефицит на желязо. Това от своя страна води до умора, главоболие и световъртеж. Редовната консумация на мед от авокадо допринася за увеличаване на желязото в кръвта, а от там и за повишаване на тонуса и енергията.

Регулира кръвното налягане 

Пчелен мед от авокадо съдържа огромно количество полезни вещества. Благодарение на диуретичните си свойства и способността му да отвеждане натрупалите се в тялото соли, този продукт спомага за регулиране на кръвното налягане в организма.

Полезен за регулиране на теглото

Благодарение на своите диуретични свойства и способността на този продукт да отвежда излишната вода от организма, той е идеално средство на контрол на теглото. Можете да го добавяте към любимите си ястия и солени и сладки, шейкове, смутита или зърнени закуски. Той спомага за пречистване от токсини и насърчава загубата на мазнини, благодарение на елиминирането на задържаните течности в тялото.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0