Назад

В наличност

ARTESANIA AGRICOLA Miel de Tomillo Пчелен мед от Мащерка 500 g

Код:

45380

Производител:

Artesania Agricola, S.A,Испания

35.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ARTESANIA AGRICOLA Miel de Tomillo Пчелен мед от Мащерка 500 g

ПЧЕЛЕН МЕД ОТ МАЩЕРКА /ОТ ИСПАНИЯ/ 500 g

 

Miel de Tomillo / Пчелен мед от Мащерка, 500 g, е натурален хранителен продукт на испанската компания Artesania Agricola. Този мед има светъл кехлибарен цвят и флорален и пикантен аромат, който напомня на ароматни билки.

Медът от мащерка е добре известен антисептик и антибактериално средство. Той предотвратява развитието на бактерии и регенерира кожната тъкан, подпомагайки заздравяването ѝ. Медът има рН, близко до това на кожата (от 4 до 6), а богатият му състав му придава хидратиращи, омекотяващи и тонизиращи свойства.

Медът от мащерка има успокояващ ефект при болки в гърлото. Благодарение на своите антисептични и противовъзпалителни свойства дезинфекцира гърлото, успокоява симптомите на настинка и намалява адхезията на бактериите към дихателната стена, предотвратявайки тяхното размножаване.

 

Ползите от консумацията на мед от мащерка:

 

Медът от мащерка е познат с многобройните си полезни свойства, сред които могат да се изброят:

Антибактериални и антивирусни свойства: Медът от мащерка е богат на флавоноиди и фенолни киселини, които му придават антибактериални и антивирусни свойства. Това го прави ефективен за борба с различни бактерии и вируси.
Противовъзпалителни свойства: Медът от мащерка облекчава възпалителни състояния като артрит, бронхит, гърлени инфекции и други.
Противоалергични свойства: Медът от мащерка може да помогне при симптоми на алергия, тъй като съдържа полифеноли, които имат антиалергично действие.
Антисептични свойства: Медът от мащерка е известен като естествен антисептик, който може да подпомогне лечението на рани и изгаряния.
Подобрява функцията на храносмилателната система: Медът от мащерка може да спомогне за укрепването на храносмилателната система, като стимулира храносмилането и усвояването на храната.
Подобрява имунната защита: Медът от мащерка може да подобри имунната функция на организма, като увеличава броя на левкоцитите, които са отговорни за защитата на организма от различни инфекциозни причинители.
Успокояващи свойства: Медът от мащерка може да спомогне за намаляването на стреса и умората, като има успокояващи свойства върху нервната система.
Подобрява състоянието на кожата: Медът от мащерка може да спомогне за подобряване на външния вид на кожата, като я хидратира и овлажнява.
Действа като антиоксидант: Пчелният продукт съдържа антиоксиданти, които оказват ефективно действие в борбата със свободните радикали.

Съхранение: На сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0