Назад

Не е в наличност

MYCONATUR VITAL ENERGIA, BIO Енерджи Микс от БИО Суперхрани на прах 180 g

Код:

45497

Марка:

MYCOFOFOODS- SPAIN

Производител:

MYCOFOFOODS- SPAIN


Последна продажна цена: 10.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MYCONATUR VITAL ENERGIA, BIO Енерджи Микс от БИО Суперхрани на прах 180 g

Енерджи микс от био суперхрани на прах е специално създадена формула от натурални съставки, която носи на организма сила, енергия и силен имунитет. Продуктът на испанския производител Myconatur съдържа алкализирано какао, кокосова захар, мака на прах и конопен протеин, които действат като енергиен бустер за тялото.
 

Алкализирано какао на прах
 

Органичното алкализирано какао на прах е топ продукт, тъй като съчетава в себе си едновременно божествен вкус и здравословни за организма хранителни вещества. Какаото има висока енергийна стойност, поради което носи повече енергичност, помага за по-голяма работоспособност и устойчивост на физически натоварвания. Съдържа много флаваноиди, които са полезни за здравето на сърцето, укрепването на кръвоносните съдове, по-добрата мозъчна дейност и избистряне на паметта. Съдържа коктейл от важни витамини, протеини и минерали, повишаващи имунитета. Също така ценните за здравината на костите магнезий, цинк и желязо.

Кокосова захар


Кокосовата захар е здравословен подсладител, съдържащ витамините С и В, който замества вредната бяла захар в напитки и десерти. Няма глутен и изкуствени добавки. Не вреди на организма, тъй като има нисък гликемичен индекс. Съдържа желязо, калций, цинк и калий, които способстват за поддържане на електролитния баланс в тялото. Приемът й повишава енергичността.

 

Мака на прах
 

Маката се определя от специалистите като природен еликсир, осигуряващ здраве, жизненост и енергия. Билката съдържа полезни витамини, минерали, протеини и въглехидрати, които подсилват организма и го правят по-издръжлив на натоварвания и стресови ситуации. Има изпитан положителен ефект върху сексуалната функция и потентността.

 

Полезни свойства на мака
 

Набавя организма с ценни витамини, минерали, протеини и въглехидрати
Помага за постигане на добър хормонален баланс
Укрепва половата система
Подобрява настроението
Съдейства за справяне със стреса и напрежението
Облекчава симптомите на депресия
Намалява чувството на умора и отпадналост
Повишава енергичността, силите и работните способности
 

Конопен протеин
 

Конопеният протеин е извлечен от конопено семе, което е един от най-концентрираните и балансирани източници на протеини, есенциални мастни киселини и витамини, които съществуват в природата. Счита се за най-хранителното семе. Наличието на много фибри го прави полезно за метаболизма и храносмилателната система. Конопеният протеин е прекрасна алтернатива на животинския. Той е лесно усвояем от организма, не съдържа глутен и не дразни храносмилателната система.

Конопеният протеин запазва голяма част от съставките на естествените конопови семена като витамини, минерали и Омега 3 мастни киселини, които подсилват имунитета, дават тонус на организма и намаляват чувството на умора. Витамините A, B, C, D и Е са от жизнено значение и за доброто състояние на кожата. Те я подхранват и регенерират кожните клетки. Конопеният протеин, също така, укрепва сърдечно-съдовата система и съдейства за намаляване на наднорменото тегло.
Съставки: Алкализирано какао*(10-12%), кокосова захар*, мака на прах* и конопен протеин* (50%).

*от органично земеделие

Хранителни стойности:      
в 100 g
Енергийна стойност          
1455 kJ/347 kcal
Мазнини
6.0 g
  от които наситени
3.4 g
Въглехидрати
45 g
  от които захари
32 g
Диетични фибри
22 g
Протеини
18 g
Сол
0.10 g

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0