Назад
-20%

В наличност

SOLGAR NETTLE LEAF EXTRACT листа от копривва x 60 caps

Код:

28412

Марка:

SOLGAR

Производител:

SOLGAR

51.27 лв
Стара цена: 64.09
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

SOLGAR NETTLE LEAF EXTRACT листа от копривва x 60 caps

Solgar Nettle Leaf Extract е висококачествена хранителна добавка, която съдържа екстракт от листа на Коприва. Приемът й съдейства за справяне със симптоми на анемия, забавена обмяна на веществата и завишени нива на кръвната захар. Солгар Екстракт Коприва лист има благоприятен ефект за освобождаване на организма от задържани течности, при обилна менструация и храносмилателни смущения. Копривата е богата на желязо, витамини и соли, стимулира образуването на еритроцити и подобрява обмяната на мазнините.

Солгар е компания, която въвежда някои от първите и най-добри хранителни добавки в света. Витамините и добавките на Solgar се произвеждат в САЩ с подбрани съставки от цял свят, като се избягват изкуствени съставки и ненужни пълнители, свързващи вещества или оцветители. Когато е възможно, Солгар произвежда продуктите си без ГМО, веган, без глутен и без млечни продукти.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0