Назад

В наличност

Terra Nova Milk thistle - 50 capsules

Код:

39646

Марка:

TERRA NOVA

Производител:

Terra Nova

43.15 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

Terra Nova Milk thistle - 50 capsules

Органични свежо изсушени чрез замразяване семена от бял трън (Silybum marianum) - 50 капсули от по 500mg. Семената от бял трън са смлени на прах, в растителна капсула от целулоза. Билката като хранителна добавка подпомага функциите на черния дроб и жлъчния мехур. Благоприятства храносмилането и пречистването на организма. Подходящо за вегетарианци и вегани.

Растението бял трън е известно с благотворния си ефект върху черния дроб. Научните изследвания потвърждават положителното влияние не само върху него, но и върху жлъчния мехур, регенерацията на клетките в черния дроб и изобщо процеса на изхвърляне на отровите от организма. Забележителният предпазен ефект на семената се свързва с антиоксидантната активност на някои от активните му съставки. Въпреки че повечето проучвания са фокусирани върху силимарин флавонолигнаните, семената от бял трън съдържат и други съединения с биологична активност. PhytoFresh комплексите на Terranova се състоят от свежо замразени и изсушени съставки. Този процес има уникалната способност да запазва ензимите в растенията и превъзхожда другите методи на сушене на храни, защото не изменя деликатния растителен биохимичен баланс. Биохимичният профил на свежо замразените и изсушени растения се доближава много до първоначалния профил на растението, но в много по-голяма концентрация заради отстраняването на съдържанието на вода.

 

Съставки (3 капсули):

бял трън* (Silybum marianum) семена [съдържание на силимарин 15-25mg в капсула] - 1500mg
вегетарианска капсула от хидроксипропил метилцелулоза
* биологичен произход

Начин на употреба:

1 – 3 капсули на ден с храна, за възрастни.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца. Ако сте бременна или кърмите, приемайте по съвет от специалист. Ако приемате лекарства, консултирайте се с лекар, преди да използвате този продукт.
Не съдържа: пшеница, глутен, царевица, соя, мая, млечни продукти, желатин или животински съставки, добавени вещества, захар, оцветители, ароматизатори или консерванти. Без пълнители, спойващи вещества и други носители.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0