Назад

В наличност

ARTEMIS BIO CHAI MASSALA, BIO Чай МАСАЛА, Био 30g х 20 sach

Код:

45430

Производител:

HEBRES DEL MOLI- SPAIN

7.59 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ARTEMIS BIO CHAI MASSALA, BIO Чай МАСАЛА, Био 30g х 20 sach

Artemis Bio Chai Massala Tea е комбинация от черен чай и аюрведични подправки за релакс и комфорт на тялото и душата. Видът черен чай е със силен вкус, който не може да бъде заглушен, а само подчертан от подправките. Включените съставки варират в зависимост от сезона и региона в Индия. Според най-традиционната рецепта в Масала се добавят стръкчета зелен кардамон, пръчици канела, малко карамфил, щипка смлян корен от джинджифил, черен пипер или звездовиден анасон. Най-важното е чаят да е подходящ за студеното време, когато организмът е податлив на настинки и вируси. Напитката загрява, тонизира и е много подходяща, когато човек се намира на границата на разболяването и предпочита витамини и минерали от натурални продукти. Чаят Масала подобрява храносмилането, премахва гаденето и чувството за тежест. Ако към него се добави мляко, доставя хранителни вещества и приглушава глада. Има прекрасен вкус и аромат, а всяка, включена в Масала съставка, го обогатява със своите полезни свойства.


Черен чай
Доказано е, че черният чай е богат на антиоксиданти, които защитават организма от много болести, в това число - сърдечно-съдови. Благодарение на теафлафините, чаят е полезен за профилактика срещу затлъстяване, диабет и повишени нива на холестерола. Зарежда с енергия и повишава концентрацията на ума. Полифенолите имат положително влияние върху стомашно-чревния тракт и допринасят за засилване на имунитета. Черният чай контролира кръвното налягане и е подходящ за хипертоници.
Джиндифил
Съдържа витамини от група В и витамин С, а също магнезий и калий. Притежава противовъзпалителни свойства. Приема се по време на простудни заболявания, за повишаване на апетита и за подобряване на обмяната на веществата.
Канела
Канелата е източник на витамин К, калций и желязо. Има противомикробни свойства и силно антиоксидантно действие. Помага при простуда. Нормализира храносмилането.
Кардамон
Съдържа витамини от група В, витамин Ц, калций, фосфор, желязо, магнезий и цинк. Счита се афридизиак. В народната медицина се използва срещу кашлица и метеоризъм.
Карамфил
Богат на витамини А, В1,В2,РР,С, магнезий, фосфор, желязо, калций и натрий. Притежава антисептичен и болкоуспокояващ ефект. Подобрява храносмилането.
Черен пипер
Подправката съдържа витамин С и действа като естествен антибиотик. Помага при стомашни заболявания и бактериални инфекции. Незаменим е при грип и настинка. Помага при лечението на кашлица, болки в гърлото и други респираторни заболявания.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0