Назад

В наличност

ARTEMIS BIO TE SAHARA, BIO Зелен чай с Мента Био x 15 sach

Код:

45459

Производител:

HEBRES DEL MOLI- SPAIN

10.29 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ARTEMIS BIO TE SAHARA, BIO Зелен чай с Мента Био x 15 sach

rtemis Bio Sahara Tea Bio е деликатен и ароматен чай с освежаващ ефект и възхитителен вкус. Популярната чаена смес се базира на едролистен зелен чай (цели листа) с приятна киселинност, сладкото ухание на ментата и екзотичната нотка на кардамона. Зеленият чай е натурална напитка, чиято ежедневна консумация отдавна е практика за много хора с цел тонизиране, детокс и борба с вредните радикали. Напитката е с ободряващо и тонизиращо действие.

Зелен чай

Зеленият чай е богат на витамини и микроелементи – С, Р, К, А, В, РР, флуор, цинк, йод, мед и манган. Благодарение на съдържанието на витамин С и катехините, зеленият чай е мощен антиоксидант, който способства за правилната обмяна на веществата, окислителните процеси в организма и укрепва стените на капилярите. Чаените листа са източник на фолиева киселина, която възстановява нормалния обмен на веществата и повишава работоспособността.  Каротинът участва в транспортирането на водород и кислород в тъканите и клетките. Зеленият чай има способността да извежда от организма олово, кадмий и други тежки метали, които попадат в тялото с храната, водата и замърсения въздух. Редовният прием на напитката пречиства стомаха, червата, бъбреците и частично черния дроб. Шлаките и отровите се изхвърлят по щадящ начин, като същевременно се понижава съдържанието на холестерола, намалява се излишното тегло и се забавя процесът на стареене. Благодарение на катехините, циркулацията на кръв и лимфа се активира, тялото се загрява, изгаря повече калории и разрушава целулита.

Мента

Причината за широкото приложение на ментата при различни заболявания е във високото съдържание на ментол. Етеричното масло с характерен аромат притежава противовъзпалителни и дезинфекциращи свойства. Растението е богато на манган, магнезий, цинк, калий, калций, мед, желязо, фосфор, витамини А, В и С. Ментата има антисептично и противовъзпалително действие.  Повлиява главоболие и безсъние. Помага при гадене и други стомашни проблеми. Действа съдоразширяващо.

Кардамон

Кардамонът съдържа най-много цинк, в сравнение с всички други подправки. Богат е на калций, магнезий, фосфор, натрий, витамини А и В. Изключително благоприятен е за нервната система – успокоява, премахва депресивните настроения и повишава активността на ума. Съдържащият се в него цинк засилва имунитета и е ефективна профилактика срещу грип и микробни инфекции. Облекчава пресипнал глас и сухота в гърлото. Хармонизира работата на храносмилателната система и почиства организма от токсини и шлаки. Ускорява метаболизма.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0