Начало

BIRETIX

Експертът при предразположена към акне кожа.


BIRETIX (БИРЕТИКС) е специално разработени формулировки за предотвратяване и намаляване на характерните признаци на предразположена към акне кожа при юноши и възрастни. Благодарение на комбинацията от Retinsphere® Technology и BIOPEP-15, BIRETIX подобрява състоянието и външния вид на предразположената към акне кожа, като поддържа оптимален баланс между ефикасност и поносимост за употреба за продължителни периоди от време, включително през лятото.
 

Наука
Cantabria Labs by Rafa Nadal, като фармацевтична компания, инвестира висок процент (12%) от оборота си в изследвания, за да осигури максимална научна ефикасност и строгост.

BIRETIX разполага с патентованата технология RetinSphere® - иновативна технология, която комбинира два ретиноида с висока толерантност, които стимулират обновяването на епидермиса. Изглажда кожата и намалява петна и несъвършенства. BIOPEP-15 - пептидна технология на растителна основа, която открива бактериите, участващи в развитието на акне. Комбинацията от тези две технологии в BIRETIX, както и други ефективни активни съставки, осигуряват персонализирани решения както за юноши, така и за възрастни, бързо и видимо намаляване на несъвършенствата, свързани с предразположената към акне кожа.


За кого е подходяща козметика BIRETIX:

  • юноши;
  • възрастни.


Разгледай и всички продукти:
Cantabria Labs by Rafa Nadal

Избери продукт BIRETIX от онлайн аптека subra.bg: