Начало

Бочко

Начало Бочко

От първия ден в отглеждането на твоето бебе с доказани добри продукти за всеки етап от неговото развитие.

Историята на Бочко:

Бочко е създаден в Шумен, където и до днес се намира козметичната компания Лавена. В началото, още през 1962 г., Лавена започва дейността си с производство на етерични масла, които успешни практики, се прилагат в Бочко днес. Повече от 55 години по-късно Лавена продължава да бъде специалист по билките и да ги влага в продукти за здраве и красота Бочко. Днес, Лавена е един от най-големите козметични производители в България.

Мисията на Бочко:

Вече повече от 25 години Бочко споделят с вас, майки, най-прекрасната част от живота – посрещането на бебето и всеотдайната грижа за неговото порастване, развитие и растеж. Бочко са неразделна част от неповторимо преживяване, наречено родителство. Доверието ви мотивира и вдъхновява Бочко да продължават да създават висококачествени продукти, които да помагат в грижите за малките слънчица всеки ден.

От първите дни на бебчето, през забавното му превръщане в детенце, а после и в палав малчуган, Бочко е винаги до вас. Бочко влагат дългогодишното си познание за билките и деликатните съставки в техните продукти, за да може мама да е спокойна, а мъничето да расте щастливо!

За повече щастливи моменти, доверете се на Бочко.

Продуктова гама Бочко:

  • Грижа за бебето Бочко.
  • Грижа за детето Бочко.
  • С Бочко на открито.
  • В помощ на мама с Бочко.


Избери продукт Бочко от онлайн аптека subra.bg: