Начало

CENTRUM

За всяка възраст и за всяка нужда! Centrum е марка мултивитамини №1 в световен мащаб.

Хранителни добавки с витамини и минерали. Centrum (Центрум) в твоят партньор за здравословен начин на живот. Вкусен плодов начин да си набавите витамини и минерали! Витамини Centrum фокусирамет върху здравословното хранене от десетилетия!


Защо Centrum?

Мотивация през десетилетия
Мотивацията на основателя на витамини Centrum, д-р Ellenbogen, да осигури висококачествена хранителна подкрепа, лежи в основата на марката Centrum. От създаването на първата формула на A-цинк, са създадени много други важни добавки с внимателно подбрани микроелементи. По този начин Centrum помага да се доставят основни хранителни вещества, за да се отговори на нуждите на тялото ви. Centrum винаги прилага и отговаря на най-високите стандарти за качество и обещава надеждност, използвайки висококачествени микроелементи. Centrum е с научни формули, за да ви помогне да задоволите хранителните си нужди.

Centrum вярва в стремежа към върхови постижения! 
Ежедневно Centrum се ангажира да ви доставя хранителни добавки за балансирана и разнообразна диета, използвайки само най-висококачествените съставки.

Следвайки дългогодишната традиция, изследванията в Centrum винаги се основават на най-новите открития на науката за храненето. Основният акцент е върху съставките, които експертите в Centrum смятат за най-голям потенциал. Техните разработчици търсят неуморно ефективни екстракти, които могат да вдъхновят иновативна формула на продукта, водеща до висококачествени хранителни добавки за вас.

Качество, на което можете да се доверите
За да гарантира, че всички продукти на Centrum отговарят на най-високото качество и стандарт, Centrum не само спазва законите на ЕС за безопасност на храните, но и стриктно спазва вътрешните указания, определени от самата компания.

  • Всички продукти на Centrum се подлагат на внимателен анализ и строг контрол на качеството по време на производствения процес.
  • Суровините се доставят изключително от доставчици, които са сертифицирани и внимателно оценявани предварително.
  • Доставчиците на Centrum подлежат на редовни проверки и одити.
  • Всеки продукт на Centrum трябва да премине тези проверки за качество, преди да достигне до вас.

Традиция в иновацията

Със своята неуморна отдаденост на иновациите, експертите в Centrum работят с подбрана група дългосрочни партньори, за да гарантират, че те продължават да разработват и доставят основни микронутриенти, за да помогнат да отговорят на вашите нужди.

За да създадете идеалната формула, всяка съставка в Centrum трябва да бъде отговаря на точните стандарти за качество. Всичко това трябва да бъде внимателно обмислено, за да се направят оптимални формули.

Формулата също е внимателно разработена. Резултатът трябва да отговаря високи очаквания. Експертите на Centrum правят прецизни изчисления и изследвания, за да определят кои съставки правят оптималните формули.


За продуктите накратко


Избери продукт Centrum от онлайн аптека subra.bg: