Начало

CeraVe

CeraVe: Разработени с помощта на дерматолози 
CeraVe е първата марка, която съдържа във всеки продукт комбинация от 3 важни серамида за кожата.

CeraVe


Кратка история на CeraVe:

 • През 2005, дерматолозите на CeraVe разработват своите козметини продукти, обогатени с 3 серамида, които са необходими на твоята кожа. Това са серамид 1, 3 и 6-II, мастни киселини и други липиди. Тези съставки в продуктите на CeraVe възстановяват и подсилват естествената бариера на кожата.
   
 • Технология MVE
  Нова MVE Технология, която продължително освобождава хидратиращите съставки слой по слой, за да запази мекотата на кожата през целия ден.
   
 • CeraVe комбинира
  В състава си серамиди и технология MVE, CeraVe стартират с 3 основни продукта Хидратиращ крем, Хидратиращ лосион и Хидратиращ почистващ продукт.
   
 • CeraVe днес
  CeraVe днес предлага пълна гама продукти за грижа за кожата, разработена с помощта на дерматолози. Продуктите хидратират и помагат за възстановяване на кожната бариера.


А какво са серамидите?

 • Серадимите съставят до 50% от кожната бариера.
  Серамидите са липиди, които се срещат естествено в кожата и са изключително важни за бариерната и функция и задържането на хидратацията. Без серамидите кожата може да стане суха, сърбяща и раздразнена.
   
 • Серамиди възстановяват и хидратират.
  Когато нивата на серамидите са ниски, кожната бариера е отслабена и това позволява на хидратацията. Тогава тя не може да се задържи в кожата. Нанасянето на серамидите директно върху кожата, спомага за възстановяването на кожната бариера и задържа хидратацията. За да имате хидратирана и здрава кожа.
   
 • Във всеки продукт на CeraVe има серамиди. 
  Уникалната комбинация на 3 важни серамида в CeraVe (серамиди 1,3, 6-II) спомагат за възстановяването на естествените серамиди, успокояват сухата кожа, увеличават хидратацията и възстановяват кожната бариера.


Продукти CeraVe:

 • Продукти CeraVe за почистване.
 • Продукти CeraVe за хидратация.

 

Избери продукт CeraVe от онлайн аптека subra.bg:

Избери продукти CeraVe:

Най-продавани
-20%
-20%
Стара цена: 45.59 лв
36.47 лв
CERAVE SA изглаждащ крем хидратиращ и ексфолиращ 340g буркан
Най-продавани
-20%
-20%
Стара цена: 33.99 лв
27.19 лв
CERAVE хидратиращ лосион за лице и тяло за суха кожа 473ml
Най-продавани
-20%
-20%
Стара цена: 24.29 лв
19.43 лв
CERAVE крем хидратиращ за лице и тяло 177g туба