Начало

Doctor`s Best

Начало Doctor`s Best

Хранителни добавки с най-висок стандарт на качество и гарантиран произход - това са Doctor`s Best!

Doctor's Best (Докторс бест) е основана през далечната 1990 г. Doctor's Best е научно базирана компания за хранителни добавки, която предлага повече от 200 продукта на пазара, които са разработени предимно от висококачествени съставки. Съставките са щателно проучени, произведени по най-високите стандарти за качество и стриктно тествани на всяка стъпка от пътя - от суровини до готов продукт. Използвани са само сертифицирани cGMP производствени мощности. Doctor's Best се ангажира с прозрачност чрез образование и комуникация и цели винаги да бъде ясна в това, което предлага, защо и как го предлага на пазара, за да достигне до потребителите.

 • Доказано научни
  Doctor's Best се нтересуват от научнообоснованото хранене. Стремят се да разберат какво работи, как работи и защо работи много преди да вземат решението за производство или продажба на даден продукт. Сътрудничат си тясно с хранителни учени, които разработват нови съставки. Изучават техните клинични находки, за да определят най-ефективния начин за постигане на желаните резултати.
   
 • Качествени съставки
  Doctor's Best търси и използва съставки с най-високо качество, които са били култивирани, изучени и развити по целия свят. За да постигнат високи резултати, съответстващи на научните изследвания, се стремят да използваме запазени, маркирани продукти във всички продукти, съобразени с конкретната съставка и сила, проучени в клиничните проучвания. Тогава не само се проверява качеството на използваните суровини, но и се тества готовия продукт. Така може да се уверите, че никога няма да намерите заместители на „Най-добрия Доктор“ (Doctor's Best). 
   
 • Обучение и прозрачност
  Doctor's Best се ангажира да спечели доверието на потребителите си чрез прозрачност и образование. Всички съставки са изброени на всяка опаковка, описва се как работи продуктът и се цитират проучвания, които подкрепят твърденията на марката за продукта. И не само това! Doctor's Best дават отговори на всички въпроси: Какво е това? Как работи? Защо да го приемам? Какво мисли науката? 
   
 • Производство
  Целостта на съставките и ефективността на продуктите зависят от качеството на производствените процедури. Doctor's Best избират производствените си мощности внимателно - само сертифицираните cGMP съоръжения преминават през техните строги изисквания. Специалистите на Doctor's Best лично наблюдават всеки продукт през целия му производствен цикъл, за да се гарантира, че Doctor's Best продуктът отговаря на най-високите стандарти за качество.Избери продукт Doctor`s Best от онлайн аптека subra.bg: