Начало

DOPPELHERZ

Начало DOPPELHERZ

Силата на две сърца – Doppelherz®


Doppelherz® (Допелхерц) е една от най-популярните марки вече не само в Германия, но и в България!
Проучванията доказват, че приблизително 93% от потребителите познават марката Doppelherz®, както и силното ѝ послание "Силата на две сърца", наложено още през далечната 1919 г. Днес компанията е представена в над 50 страни по света и разполага с впечатляващо продуктово портфолио! 


Doppelherz® вярва в науката

Като формули и производство продукти Doppelherz® са базирани на научни данни и резултати от клинични изследвания. Така гарантират:

 • Безопасността на продуктите;
 • Тяхната ефективност;
 • Формули и състав, съобразени с нуждите на съвременния човек;
 • Максимално високо качество.
 • Естествени съставки
 • В нашите продукти се съдържат много натурални съставки. Контролът и внимателната обработка на естествените съставки са от решаващо значение за производството на качествена хранителна добавка.


Стандарт "Good Manufacturing Practice"

Всички продукти, суровини, дори самите опаковки Doppelherz®  се сертифицират по GMP (Good Manufacturing Practice) стандарт, който гарантира качеството на продуктите. В резултат на това, продукцията е в съответствие със стандартите за качеството на Световната здравна организация (СЗО) относно процесите на производство на фармацевтични продукти.


Doppelherz® в България?

На българския пазар, брандът Doppelherz® включва над 40 продукта – в ДЕПО и двуфазни ДЕПО таблетки, които гарантират пълно усвояване на полезните съставки в тях, хидролизирани колагенови форми в индивидуални опаковки, микропелетни форми за бързо действие и удобен прием навсякъде, капсули и други лекарствени форми. Ибирайки продукт Doppelherz®  от широката им гама, гарантираме, че вие ще получите качество, което ще допринесе за по-доброто ви здраве и благосъстояние.

 

Защо да изберете Doppelherz®?

 • Гарантирано немско качество. 
  Всички материали и съставки, използвани за производството на продуктите Doppelherz® се взимат от сертифицирани доставчици, а качеството им се проверява повторно в лаборатория Doppelherz® преди да бъдат включени в производствения процес.
 • Допелхерц® актив Витамини от А до Я - за поредна година номер 1 в България! 
  Мултивитамините Допелхерц® актив от А до Я включват в състава си 24 витамина, минерала и микроелемента. Тази пълноценна комбинация ефективно подпомага имунитета и работоспособността на организма. Благодарение на специалната формула за удължено освобождаване (ДЕПО ефект) активните съставки се усвояват постепенно и се осигурява дълготрайно действие в организма.
 • Множество награди от Българския Фармацевтичен Съюз.
 • Доказано действие при различни показатели.

 

Избери продукти Doppelherz® от онлайн аптека subra.bg: