Начало

ELANCYL

Eксперт в подпомагане на отслабването от 1971 г...

Кои са трите суперсили на медицинска козметика ELANCYL (Елансил)?

 • извайване;     
 • стягане;      
 • стрии.

Каква е тайната на методът за отслабване на ELANCYL? 

Разработен от самия Пиер Фабър, методът за отслабване на ELANCYL разбива на парченца фалшивите обещания за отслабване без усилия.
Неговата тайна? Жест, насочен повече от всякога към съвремието. Един истински ритуал за грижа за силуета.

Mетодът за отслабване на Лаборатория ELANCYL остава уникален и недостижим: повторение, постоянство и най-вече масаж. Комбинирайки силата на масажа с мощни растителни съставки и приятна текстура за 100% удоволствие. Довиждане, целулит. Здравей, изваян силует.

 

Какъв е лесният метод на ELANCYL?

Днес методът за отслабване на Лаборатория ELANCYL запазва позицията си на пионер, като все още остава смайващо лесен: повтарение, постоянство, масаж. Трите основи за една успешна програма за отслабване. Още през 1972 г., служителите на Лаборатории ELANCYL държат на постоянството: Препоръчително е да правите ежедневен масаж, сериозен, продължителен и кръгообразен, с ръкавица ELANCYL, по начин, при който дълбоко да проникнат основните съставки, подпомагайки прогресивното разделяне на клетъчните ядра. За постигане на пълна ефикасност, масажът трябва да се прави всеки ден, за предпочитане сутрин под душа.» Кредото не се е променило.  
 

 • МАСАЖ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ОТСЛАБВАНЕТО
  Ползите на масажа са познати от много отдавна. Чрез мобилизиране на тъканите с продължителен контакт на ръката, той пренастройва локалните функции на обмен през лимфната система. Температурата на масажираните зони се увеличава, като стимулира кръвоснабдяването им. Целулитът обаче се появява именно в тези части на тялото, където обмяната се забавя. Масажът действа като дренира и изтласква прилива на кръв към тъканите. Мазнините постепенно се освобождават. Кожата става по-гладка. Портокаловата кожа е изгладена.  
   
 • МЕТОД НА УДОВОЛСТВИЕ
  Масажът е ценен момент. Момент за себе си. Интимен диалог между ръката и тялото. Този таен език стимулира и освобождава хормони на щастие само за 7 секунди след физическия контакт. Докосването спомага и усещането за удоволствие, намалявайки стреса и тревожността. В комбинацията със завладяващ аромати и текстури на продуктите ELANCYL, масажът за отслабване се превръща в истински ритуал за красота. Извайването на силуета никога не е бил толкова приятно.


Какъв е ритуалът за силуета на ELANCYL?

Уникален още от неговото създаване, методът на Лаборатория ELANCYL обединява:

 • ефикасността на уникалния антицелулитен масаж;
 • силата на мощните растителни съставки;
 • усещането за тектурата за 100% удоволствие.

Масажът е наистина ефикасен в борбата срещу целулита. Той усилва приложените грижи като осигурява клинично доказани резултати. За да приемеш красиво своя силует.


Избери дермокозметична грижа за кожата на лаборатории ELANCYL от онлайн аптека subra.bg: