GNC - гаранция, качество, ефективност.


История на GNC

През 1935 г., Дейвид Шакариян създава малък магазин на име”Lackzoom” в Питсбърг, Пенсилвания. В него започва да продава кисело мляко и здравословни храни. Поетапно броят на агазините са увеличава. Идеята за здравословен начин на живот вдъхновява Дейвид, който има силно желание да сподели това с хората. Така той създава собствена марка с името GNC като започва производство на витамини, минерали, напитки и козметика.
Днес GNC има повече от 5000 магазина в САЩ и франчайз в повече от 50 страни.
 

Какво прави GNC уникални?

  • Контрол на качествтоъто GNC Live Well използва иключително високи стандарти за контрол на качеството при производството на хранителните добавки. GNC извършва до 150 проверки и анализи за качеството на всички свои продукти. Изследванията се извършват в реномирани университети и изследователски центрове. Хранителните добавки GNC се произвеждат и отговарят на GMP (Добри производствени практики). Освен това са преминали проверка за истинност, безопасност и качество от FDA (Американската федерална агенция по храните и лекарствата). Тези тестове са въведени по желание на GNC Live Well, а не са изискване от FDA или друг контролен орган. GNC използват 100% висококачествени продукти.
  • Ефективност. Консултативният съвет на GNC Live Well се състои от специалисти в съответните области: лекари, професори, ботаници, специалисти по хранене и др. Ние използваме опита на екипа ни за подобряване на марката с цел утвърждаване и по-нататъшно повишаване на качеството на продуктите и разширяване знанията на клиенти за здравните ползи от употребата на продуктите GNC.
  • Гаранция. Всички съставки, използвани в производството на хранителните добавки, имат сертификат за качествен и количествен анализ, потвърждаващ техните биоактивни свойства.
  • Иновации. GNC е лидер в предлагането на авангардни и иновативни продукти.
  • Широка гама продукти. GNC предлага широка гама хранителни добавки в следните категории: мултивитамини, минерали, стандартизирани билки, храна за спортисти, продукти за отслабване, комбинирани билкови препарати и козметика.

 

GNC е правилният избор

Мисията на GNC е да помогнат на хората да живеят здравословно, да са енергични и пълноценни и за себе си, и за околните,
GNC е уникална и нейната цел е постигането на вътрешна сила и външна красота.
Подобри живота си със сила и енергичност.
 

Избери продукти GNC от онлайн аптека subra.bg: