Начало

GOLDEN ROSE

Начало GOLDEN ROSE

GOLDEN ROSE произвежда красотa!


Марката GOLDEN ROSE (ГОЛДЪН РОУЗ) сбъдва цветни фантазии, ароматни мечти и кадифени емоции. Подарете си настроение чрез неизброимите цветове на гримовете на вече отдавна наложилата се и доказана марка GOLDEN ROSE Подарете си уникално усещане със специалната грижа, подходяща точно за Вашата кожа Подарете си неповторимост с професионалните продукти за коса. Изненадайте се от изобилието, което GOLDEN ROSE предлага.

Продукти GOLDEN ROSE предоставят грижа, разнообразие и професионализъм! Екип от експерти стои зад всеки продукт и постоянно се стремят да го усъвършенстват и променя, за да отговори на всички високи изисквания и да покрие очакванията на всички. 

GOLDEN ROSE е пътеводител в света на козметиката, представя най-новите тенденции, подсигурява класическия модерен стил и дава възможност да получите всичко удобно, лесно и сигурно.

Миситята на GOLDEN ROSE е да удовлетворява най-високите изисквания, желания и нужди, като предоставят само висококачествени продукти в сферата на бялата и декоративна козметка на атрактивни цени.

Продуктова гама GOLDEN ROSE включва: продукти за лице, коса и тяло.


Избери козметика GOLDEN ROSE от онлайн аптека subra.bg: