Начало

HELIOCARE

Начало HELIOCARE

HELIOCARE - Референтна фотозащита за здравословен живот на слънце!

За пръв път в България.
Само в Аптеки SUBRA.

Козметика HELIOCARE - референтна точка за професионалистите в грижата за кожата, която благодарение на иновативната си технология - Fernblock®, предпазва от 4-те слънчеви лъчения (UVB-UVA-VL-IR), неутрализира свободните радикали и възстановява вретите от слънцето отвътре и отвън.


Продуктови линии Cantabria Labs HELIOCARE (ХЕЛИОКЕЪР): 

  • Cantabria Labs HELIOCARE 360 - отговаря на най-високите стандарти за слънцезащита, подходящи дори за най-чувствителната и проблемна кожа, изискваща максимална защита срещу вредите от слънцето. Текстурите са иновативни и улесняват нанасянето през цялата година.
  • Cantabria Labs HELIOCARE Ultra - Изключително висока защита, подходяща за светла кожа или в периоди на повишено излагане и интензивност на слънцето. С леки, бързо попиващи, невидими текстури.
  • Cantabria Labs HELIOCARE Advanced - Висока защита за всички типове кожа в периоди на нормално излагане на слънце. Леки, лесни за нанасяне невидими текстури.


Наука
Cantabria Labs by Rafa Nadal, като фармацевтична компания, инвестира висок процент (12%) от оборота си в изследвания, за да осигури максимална научна ефикасност и строгост.

Ефикасността на HELIOCARE е научно доказана в над 50 проучвания, публикувани във водещи международни медицински списания. Доказателствата показват, че всички продикти HELIOCARE са ефективен не само за слънцезащита, но и за предотвратяване на стареене на кожата, актинично увреждане, слънчеви алергии и тъмни петна.


Разгледай и всички продукти:
Cantabria Labs by Rafa Nadal

Избери продукт HELIOCARE от онлайн аптека subra.bg: