Назад

В наличност

LIFE EXTENSION SUPER UBIQUINOL CoQ10 with Enhanced Mitochondrial Support 100mg Коензим Q10 (убиквинол) + Шилажит Антиоксидантна формула x 30 softgel caps

Код:

51126

Марка:

LIFE EXTENSION

Производител:

LIFE EXTENSION

75.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LIFE EXTENSION SUPER UBIQUINOL CoQ10 with Enhanced Mitochondrial Support 100mg Коензим Q10 (убиквинол) + Шилажит Антиоксидантна формула x 30 softgel caps

Super Ubiquinol CoQ10 with Enhanced Mitochondrial Support Коензим Q10 с подобрена митохондриална подкрепа 100mg х 30 софтгел капсули За предпазване на клетките от увреждане и преждевременно стареене.

Супер Убиквинол Коензим Q10 100 mg с подобрена митохондриална подкрепа е отлично натурално средство за превенция срещу оксидативен стрес. Продуктът спомага за предпазване на клетките от увреждане и преждевременно стареене. Разполага с мощен регулиращ ефект за сърцето и кръвоносните съдове. Не съдържа алергени, изкуствени оцветители и ГМО.


За какво се препоръчва?
Превенция срещу оксидативен стрес и намаляване на риска от увреждане и преждевременно стареене на клетките.
Поддържане на жизнените показатели в тялото.
Елиминиране на негативното влияние на свободните радикали и токсините от храната и външната среда.
Спомага за поддържане на сравнително ниски нива на лошия холестерол в тялото.
Максимално усвояване на полезните вещества от ежедневната ни храна и поддържане на храносмилателния процес в тялото.
Подобряване на мозъчната дейност и когнитивните способности.
Намаляване на вредното влияние на нездравословен начин на живот – лоша хранителна диета, негативни навици като злоупотреба с алкохол и тютюнопушене, както и липса на движение.
Подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите.
Регулация на ендокринната система, включително и на хормоналния баланс.
В случай на честа умора и намален енергиен запас в тялото.
Срещу риска от затлъстяване и натрупване на подкожни мазнини.
Пълна подкрепа за сърдечната дейност и здравината на съдовете.
 

Защо Убиквинол Коензим Q10?
Super Ubiquinol CoQ10 е иновативна хранителна добавка, създадена за универсална подкрепа на човешкия организъм. Продуктът е дело на небезизвестната американската компания за био продукти за здравословен начин на живот Life Extension. Те са създатели на десетки линии и серии екологично чисти хранителни добавки и артикули за външно приложение в природната грижа за нашето здраве. С формулата Super Ubiquinol CoQ10 се постига двоен превантивен и профилактичен ефект за тялото – прочистващ и поддържащ. Подкрепата се базира главно върху регулацията на нервната, сърдечно-съдовата и ендокринната система. Прочистването е напълно безопасно и съобразено с последните научни открития за изключително сериозната вреда на свободните радикали върху всички основни биохимични и физиологични процеси в тялото.

Формулата е отлична и ефикасна, както поради липсата на каквито и да е примеси и синтетични вещества, така и поради факта, че успешно постига целта си само с наличието на две активни съставки.

Убиквинол Коензим Q10. Повечето хора знаят какво е коензим Q10, но никога не са чували за убиквинол. Истината е, че двете представляват едно и също нещо. По-конкретно убиквинолът е най-добрата за усвояване от човешкото тяло форма на коензима Q10. До 2007 година другата, втората форма на коензима – убиквинон – е била единствената, която се е използвала. Учените обаче установяват, че тя не усвоява правилно от организма и така след дълги проучвания, се стига до появата на далеч по-ефикасната форма убиквинол. Естествено, убиквинолът разполага с всички свойства, характерни за коензим Q10. По-конкретно той стимулира естественото производство на енергия в тялото, играе съществена роля за профилактиката и превенцията на всякакъв тип увреждания в областта на сърдечно-съдовата система, а освен това представлява пречка за всички рискове, които носи натрупването на свободни радикали в тялото. Много често коензимът Q10, а и убиквинолът служат и като основно помощно средство в терапията срещу затлъстяване и повишен холестерол. В допълнение, това вещество често се препоръчва и за диабетиците, тъй като има способността да регулира нивата на кръвната захар, а също така и да увеличава инсулиновата чувствителност. Нещо повече, убиквонолът като тяло нормализира секрецията на всички хормони. Това му свойство, както и антиоксидантният ефект създават предпоставка съединението да се смята за едно от най-добрите средства за вътрешен прием за поддържането на естествената ни красота.
PrimaVie® Шилажит (комплекс от фулвови киселини) е допълнителен към основния – убиквинол – активен ингредиент в тази хранителна добавка. Патентованият комплекс от фулвои киселини е без аналог на пазара и разработка на научния екип, стоящ за Life Extensions. По-конкретно, този комплекс спомага за по-бързото проявление на ефекта коензим Q10 100. Същевременно, струва си да добавим и някои допълнителни ползи от прием на фулвови киселини. Сами по себе си те представляват органични вещества, придобивани директно от почвата или водни басейни. Ценното в тяхното съдържание е антиоксидантният комплекс, аминокиселините и редица други полезми микроелементи. Фулвовите киселини спомагат за нормалното функциониране на имунната система и поддържането на енергийния запас в тялото. Те увеличават способността за концентрация, но ни помагат и по-бързо да преодолеем симптоми при грип и настинка, защото разполагат с мощно противовирусно действие. Освен него, фулвовите киселини указват и противовъзпалително влияние върху клетките, тъй като ускоряват производството на така наречените протективни простагландини в тялото. Има данни, че тези киселини разполагат и с противоалергичен ефект, а също така и нормализиращо действие върху някои хормони, включително и върху хормона на стреса, кортизола.
 

Super Ubiquinol CoQ10 е иновативен продукт за цялостна защита и подобрение на функциите на тялото. Предлага се под формата на лесни за преглъщане капсули без добавени синтетични вещества.
Съставки:
В 1 капс.:
Дн. доза (1 капс.):
Убиквинол
Kaneka Ubiquinol™
100 mg
100 mg
PrimaVie® Шилажит
(комплекс от фулвови киселини)
100 mg
100 mg

Слънчогледово масло, желатин, глицерин, пречистена вода, пчелен восък, слънчогледов лецитин, анато за цвят.

Не съдържа: ГМО, глутен.

Хранителна добавка, 30 софтгел капсули.  
 
Дозировка и приложение
 

Приложение: Антиоксидант. Допринася за поддържане на клетъчното здраве, както и за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Забележка: При бременност или  кърмене  консултирайте с лекар преди употреба.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 софтгел капсула дневно, по време или след хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.
 
Производител
 

Производител: LIFE EXTENSION® USA

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0