Назад
Нов

Не е в наличност

CALMOVIX Junior сироп за деца за дихателната система 125 ml

Код:

51651

Марка:

Calmovix

Производител:

INTERMED S.A. Pharmaceutical Laboratories


Последна продажна цена: 13.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

CALMOVIX Junior сироп за деца за дихателната система 125 ml

Calmovix Junior syrup 125 ml (Калмовикс Джуниър сироп 125 ml). Хранителна добавка. Calmovix Junior cироп за бебета от 6 месеца и деца до 6 години подпомага нормалната функция на дихателната система и действа благоприятно върху лигавицата на гърлото. Без захар и оцветители. С вкус на ягода.

Препоръчителна дневна доза: 3- 4 пъти дневно или по препоръка на лекар. При бебета от 6 до 12 месеца: 5 ml (1 чаена лъжичка). При деца от 1 до 6 години: 10 ml (1 супена лъжица). Предупреждение: Посъветвайте се с Вашия лекар преди да приложите продукта при бебета от 6 до 12 месеца.

След отваряне използвайте в рамките на 3 месеца. При тежки и упорити случаи на суха кашлица (над 3 дни) потърсете лекарска помощ. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Продуктът не е предназначен за профилактика и/или лечение на заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Да се съхранява на сухо и хладно място (15-25°С), недостъпно за деца. Внимание! Ако Вашето дете е диабетик, имайте предвид, че всяка 5 ml доза съдържа 0, 75 g хидрогенирано и частично хидролизирано нишесте. Да не се използва от хора с непоносимост към фруктоза (поради наличието на малтитол).

МАЛТИТОЛ РАЗТВОР, ГЛИЦЕРИН, ХИДРОКСИЕТИЛ ЦЕЛУЛОЗА, НАТРИЕВ БЕНЗОАТ, ЛИМОНЕНА КИСЕЛИНА, НАТРИЕВ ЦИТРАТ, АРОМАТ, ВОДА.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0